Northmaster
Stilren og moderne

Båtene fra Northmaster er blant de mest moderne og innovative i sin klasse.
De kjennetegnes av smarte, fleksible løsninger og et sporty design.

Båter som er skapt for norske sommerdager

Er du på jakt etter en båt med gjennomtenkte, smarte løsninger, et sporty utseende og som i tillegg er behagelig å kjøre? Da bør du ta en titt på modellene til Northmaster som spenner fra 16 til 21 fot.

Den norske sommeren kan være uforutsigbar og skiftende. Northmaster lager båter for nettopp dette. Fokuset er enkelhet, rene linjer og trygghet for alle ombord – uansett vær. Med et sporty v-formet skrog er dette båter som kommer raskt opp i plan og går mykt og behagelig selv i grov sjø.

Northmaster er lette og drivstoffgjerrige båter som egner seg like godt til vannsport som rolige familiedager på sjøen. Den store vindskjermen er smart plassert og gir le for både passasjerer og kaptein.

Northmaster er skreddersydd for det skandinaviske markedet og produseres i Polen av samme verft som OceanMaster. Her spesialiserer de seg på å kombinere lang båtbyggertradisjoner med moderne løsninger tar de i bruk ny teknologi for å designe og bygge det aller ypperste man kan ønske seg av en båt.

Design og funksjonalitet

Hos Northmaster handler det om å gjøre ting enkelt, praktisk og brukervennlig – og stilfullt. Hver tomme i båten tjener et formål, og alle detaljer er nøye gjennomtenkt. Dette er daycruisere designet for nordiske forhold der man skal føle seg trygg uansett sted og værforhold.

Northmaster + honda båtmotor

Påhengsmotorer du kan stole på

Northmaster leveres med motor fra Honda Marine. De kommer med markedets beste garanti på helse seks år.

Hondas 6-års garanti
er markedets beste!

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Hondas båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.