OceanMaster – velutstyrte familiebåter

Daycruisere fra OceanMaster tilbyr løsninger og et utstyrsnivå som få andre i samme klasse kan matche.

OceanMaster skaper gode familieopplevelser til sjøs

Båter fra OceanMaster har gjennom alle år stått for sikkerhet og funksjonalitet. OceanMaster 605S er oppfølgeren til en av Norges mest solgte båter på grunn av sine gode, trygge sjøegenskaper og ikke minst praktiske og familievennlige løsninger.

Det som kjennetegner alle modellene til OceanMaster er at de leveres med rikelig standardutstyr – på et nivå du vanligvis må betale mye ekstra for. Standardmodellen til OceanMaster 680 DC leveres med toalett, kokeapparat og kjøleskap slik at alt er rigget for weekendturer og overnatting. Alle båtene har en rekke smarte oppbevaringsløsninger og solsenger som blir romslige sittegrupper – alt er fleksibelt og godt gjennomtenkt slik at det ikke blir trangt når venner og familie er med på tur.

OceanMaster har svært gode sjøegenskaper. Skrogene er nøye utviklet for å være lettplanende og ekstra stabile. Dette er daycruisere der alt er rigget for trygge, behagelige dager med hele familien. Kapteien sitter høyt og godt beskyttet bak vindskjerm, og båtene er like gode å kjøre i solskinnsvær som i grov sjø.

«Vår båt var badestrand, solseng, fornøyelsespark og stupetårn på en gang» 

Båtliv om OceanMaster 630 WA

Finn din OceanMaster

Fleksible båter som tilpasser seg deg

Enten dere er to personer eller to familier på tur, kan din OceanMaster raskt rigges slik at den oppleves romslig for alle.

Hondas 6-års garanti
er markedets beste!

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Pakkeprisene er ekskl. frakt, montering, klargjøring og øvrige deler. Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer.

OCEANMASTER + honda båtmotor

Påhengsmotorer du kan stole på

OceanMaster leveres med motor fra Honda Marine. De kommer med markedets beste garanti på hele seks år.