Shark BRx

Bow Rider helt i aluminium for aktive båtfolk Skroget på den populære Shark BR er basisen for den nye Shark BRX modellen i ren aluminium, som verner om originalens kjøreegenskaper og smidighet. I tillegg til skroget, er også innerpanelene, dørken, seteboksene, akterbenken og de to foldbare seter.

Eagle BRx

EN FARTSFYLT KONGEØRN FOR FARTSENTUSIASTEN Den nye Eagle BRX i ren aluminium er for deg som vil ha en båt som er brukervennlig, solid, komfortabel og allsidig. Begge konsollene med fullt polstrede komfortseter er skjermet bak den brede vindskjermen og hvis ønskelig kan to ekstra komfortseter monteres bak.

X-RANGE

Båtene i Silver X-serien er vårt modellutvalgs mest slitesterke modeller, hvis skrog-, interiør-, dekk- og setebord er laget av holdbart marine aluminium. Baugen kan enkelt omdannes til et hevet dekk for stangfiske med hjelp av en separat aluminiumskive (tilbehør), og til og med i sternen kan et jevnt dekk lett formes med hjelp av badeplattformene, akterbenken og de foldbare setene. X-seriens aluminiumsbåter passer for såvel året rundt bruk som til fritidsfiske når lettstelthet och holdbarhet er ønsket.