Beaver BR

Silver henter inn den nye Silver Beaver BR- modellen i modell klassen under 5 meter. Denne 4.8 meter båten er Silvers minste båtmodell. Med sin störrelse, smidighet og omfattende utrustning er Beaver perfekt for förste gang kjöpere og selv de erfarne.

Fox Avant

Helt nye Silver Fox Avant er en elegant og allsidig båt med sidekonsoll, som bærer sin belastning i en balansert måte, ekonomisk og trygt. Båtens slitsterke aluminiumsskrog er produsert med Silvers unike sideboksstruktur, noe som gjør båten veldig taus, slitesterk og trygg, samt gir en nødvendig rotasjonsstivhet for å sikerstille at båtlivet er trivelig selv i tøffere værforhold.

Fox BR

Hele folkets Silver Fox BR er blitt helt fornyet i 2018. Det helt nye skroget er produsert med Silvers unike sidoboksstruktur, noe som gjør båten veldig taus, slitesterk og trygg, samt gir en nødvendig rotasjonsstivhet for å sikerstille at båtlivet er trivelig selv i tøffere værforhold.

Wolf BR

Silver Wolf BR er en ekstremt trygg og komfortabel båt for hele familien, utstyrt med et behageligt og sjødyktigt aluminiumsskrog. Lastekapasiteten er stor, båten er drivstofføkonomisk og den er både gøy og komfortabel å kjøre.

Hawk BR

År 2019 lanserar Silver en helt ny version av storfavoriten Hawk BR. Båtmodellen har förnyats totalt – med bl.a. ett helt nytt skrov och en ny interiör med nya styrpulpeter. 

Shark BR

Den fornyede Shark BR, som ble lansert i 2015, er en praktisk og morsom motorbåt for syv personer. Den skarpe, bølgekuttende baugen, i tillegg til det nye skrogdesignet, gir en fornøyelig båtopplevelse, selv i tøffere værforhold. Det ypperlige tyngdepunktet på båten gir lav planingsterskel og et bredt trimspekter.

Eagle BR

Den populære Eagle BR ble offisielt lansert i februar 2016 og representerer den nye retningen i Silver-båtenes design. Skroget, som er helt nytt, skjærer skarpt gjennom bølgene og sørger for et komfortabelt og fornøyelig sjøeventyr.

Y-RANGE

Silver Y omfatter våre hybrid AluFibre-modeller, hvis skrog er av holdbar marinealuminium och interiøret av lettstelt glassfiber. Båtene i Y-serien er de såkalte Silver original-modellene, som er produsert på TerhiTec Oy båtfabrikk i Ähtäri siden 1991. Fra og med modellår 2018 er Silver Y-båtene utenom av ren aluminium och båtens glassfiber interiør er rent hvitt til tonen. Båtene egner seg spesielt for dagsturer med familien i skjærgården og som forbindelsebåt, men vi har også flere alternativer som passer fritidsfiskere.