Raptor DCz

Nye Silver Raptor er en 8 meter lang Day Cruiser som ikke bare er Z- seriens største båtmodell, også den største i Silver Båtenes historie.
Båten er designet av den norske Bård Eker i Eker Design A/S, og skroget er utviklet med det svenske Petestep unike, patenterte [email protected]

Tiger DCz

Silver Tiger DCz er Silver Z-modellseriens minste båtmodell. Likt søstermodellene Raptor og Viper er også Tiger DCz utstyrt med en fremre kabin, hvor to personer kan tilbringe natten. . I kabinen er der også plass for en såkalt porta-potti, der selges som tilbehør. I akterdekk er der en stor U-sofa som inviterer deg til å tilbringe tid med familie og venner.

Tiger BRz

Skrogdesignet til den nye Tiger BRz følger i fotsporene til de tidligere Z-modellenes fotspor. I skrogdesignet har vi benyttet oss av den unike Petestep®-teknologien. Sammenlignet med vanlige v-bunn skog gjør den båten mykere og mer stillegående i sjøen.

Viper DCz

Viper er opp under 7 meter Day Cruiser. Z- serien er kjent for sin höykvalitativ teknologi, Viper er intet unntak. Perfekt standard utrustning og en god planering av fellesområder, Båten har et skandinavisk utseende, meget stilren og med materialer som er lett å vedlikeholde, gjöre rent.

Z-RANGE

Den nye Silver Z-serien inneholder fire båtmodeller som alle är laget av glassfiber. Båtene i Z-serien er fremst Day Cruiser-modeller men av den minste Tiger-modellen lanseres en Bow Rider med doble styrekonsoller. Skroget bruker unike, svenske Petestep®-teknologi som gjør Silver Z-modellerne veldig torr fra sjøsprøyt, taus og behagelig at kjøre. Mer informasjon om Petestep®-teknologin kan leses på engelsk her