Publisert

Båtpakke: Terhi 445C med Tohatsu 25 HK

Slitesterk og anvendelig småbåt av topp kvalitet. Her er god komfort og trygg båtglede satt i høysetet. Nå får du den i pakke med en sprek og solid båtmotor til en svært hyggelig pris!

Terhi 445C er en kvalitetsbåt som tåler en støyt, er stabil og har god plass. Den er godkjent for fem personer, og er et trygt kjøp, som også er attraktiv i bruktmarkedet. Kombinert med 25-hesteren fra Tohatsu, får man en pålitelig, kraftig, miljøvennlig og økonomisk båtpakke man har glede av i mange år.

Du kan lese en test av båtpakken her!

 

[sparx_box title=»BÅTPAKKE TIL KAMPANJEPRIS» title_color=»#ffffff»]

Terhi 445C + Tohatsu 25

Nå: 89.990,-

[/sparx_box]

Tohatsu 25 – pålitelig effektivitet

Tohatsu firetaktsmotorer er foregangsmodeller både når det gjelder støynivå, krefter og drivstoffsøkonomi. Tohatsu har i en årrekke viet stor oppmerksomhet til produktutvikling som gir merkbare fordeler, og som sikrer deg et problemfritt båthold og solide prestasjonsegenskaper.

Japanske Tohatsu er i en særklasse innen moderne båtmotorer med firetaktsteknologi, og har designet mange nyvinninger som konkurrentene fortvilet prøver å kopiere. Denne moderne 25 HK modellen er intet unntak, og den representerer viktige nyvinninger innen blant annet motorteknologi og brukervennlighet.

 

MFS25