Publisert

Ny båt i sommer?

Går du med tanker om å kjøpe ny båt til sommeren? Her gir vi deg oversikt over noen fornuftige båtpakker med ny båt og båtmotor for ulike behov og bruksområder.

Båt er jo ikke bare båt. Det finnes veldig mange modeller og merker å velge mellom, i ulike prisklasser. Og det er ikke nødvendigvis enkelt å navigere seg frem til lykke på sjøen og et bekymringsfritt båtliv.

Skal du for det meste på fisketurer og ellers putre litt rundt i fjorden? Frakte utstyr og mennesker til hytta? Er det viktig å kunne bade fra båten? Vil noen stå på vannski? Skal du kunne overnatte i båten? Hvor mange personer skal bruke båten og være i den samtidig?

Det er viktig å tenke seg godt om og finne ut hva som er det viktigste for deg og din familie. Det kan for eksempel være lurt å forhøre seg hos en båtforhandler for gode råd og erfaringer.

En romslig, stødig båt i lite format

Båtpakke: Terhi 450 CC med Honda BF40, kr 117 990,–

Terhi 450 CC er en romslig og brukervennlig båt med midtstilt konsoll – en stødig og trygg stor båt i lite format til fornuftig pris. Båten er bare 450 centimeter lang men rommer likevel mye. På hekken får du Honda BF40 hk. Honda kan skilte med 6 års garanti som er markedets beste.

Finske Terhi har produsert småbåter siden 1972. Dette er en trygg og god familiebåt som varer lenge. Les mer om pakketilbudet her.

TERHI 450 CC med HONDA BF40 HK

Båtpakkepris: 97 690,–

Konsollversjonen Terhi 450 C og 450 CC er en moderne, velutstyrt småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende.

Båten er kun 450 centimeter men rommer likevel mye. Hver centimeter er godt utnyttet og styrekonsollen gir sikker kjøring. 450 C har en sidestilt konsoll og på 450 CC er konsollen plassert i midten.

Som standardutstyr finnes ved siden av konsollen blant annet vindskjerm med rekkverk og pullere. Den som ønsker mer sportslighet og nettokapasitet kan velge en maskin på opptil 30 hk fra Tohatsu uten å miste det minste av sikkerheten. Båten kan naturligvis også ros. Terhi 450 C er et ypperlig valg som forbindelsesbåt, for fisketurer og båtturer.

Ny båt AMT 160 R Honda

AMT 160R MED HONDA BF50

Båtpakkepris: 159 595,–

Her får du full valuta for pengene. AMT 160 R er en romslig, stabil og anvendelig konsollbåt med moderne finesser. Honda-motoren på 50 hk er ekstremt stillegående, lav vekt og bygget for å tåle høy fart og høye belastninger under de mest ekstreme vær- og temperaturforhold. Honda-motorene har markedets klart beste garantiordning på 6 år.

TERHI 450 C MED HONDA BF40

Båtpakkepris: 117 990,–

Romslig og brukervennlig båt med sidestilt styrekonsoll som passer til det meste, er stødig og trygg og er en stor båt i lite format til fornuftig pris. På hekken får du Honda BF40, en motor med lav vekt som er ekstremt stillegående, og bygget for å tåle høy fart og høye belastninger. Terhi 450 C er en moderne, velutstyrt småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende. Båten er en glimrende tur-, fiske- eller arbeidsbåt. Dette er en trygg og god familiebåt med god lastekapasitet. Les mer om Terhi 450 C her.

Se alle båtpakker fra Kellox 2019: Gjør et kupp på bestselgere!

TERHI 450 CC MED HONDA BF40 HK

Båtpakkepris: 117 990,–

Terhi 450 CC er en romslig og brukervennlig båt med midtstilt konsoll – en stødig og trygg stor båt i lite format til fornuftig pris. Båten er bare 450 centimeter lang men rommer likevel mye. På hekken får du Honda BF40 hk. Honda kan skilte med 6 års garanti som er markedets beste.

Finske Terhi har produsert småbåter siden 1972. Dette er en trygg og god familiebåt som varer lenge. Les mer om Terhi 450 CC her.

TERHI 400 MED HONDA BF10

Båtpakkepris: 25 990,-

Terhi 400 er en fulltreffer av en hyttebåt velegnet for alle typer bruksområder og aldersgrupper. Den går meget lett i plan med en Honda-påhengsmotor fra 5-15 hk. Båten er også svært velegnet å ro, både fra for- og midtsetet. Sammen med en Honda 10 hk båtmotor får du mange sommere på vannet. Les mer om båten her.

TERHI 400 MED TOHATSU 9.8 HK ELLER 6 HK

Båtpakkepris med 9.8 hk: 42 990,– eller med 6 hk: 35 990,–.

Romslig og brukervennlig båt som passer til det meste. Velg mellom sidestilt (450 C) eller midtplassert (450 CC) styrekonsoll. En stødig og trygg stor båt i lite format til fornuftig pris. Les mer om Terhi 450C/CC her.

Tohatsu er perfekt for norske forhold og har i mer enn 60 år produsert nyskapende produkter av høy kvalitet.

AMT 190BR MED HONDA BF100

Båtpakkepris: 299 995,–

AMT 190 BR er en stilren fritidsbåt som passer godt på hytta og til fritidsfiske. Honda-motoren med 100 hk er uovertruffen på hastighet, bensinforbruk, vekt, komfort og økonomi, og du får markedets beste garantiordning – 6 år.

Relaterte
artikler

Båt og henger

Tips! Båt på henger er en smart løsning for mange som ikke har båtplass.

– Genial hyttebåt

Rolf Nederberg byttet ut stor båt med hytte. Da startet jakten på den perfekte hyttebåten, og han ble så godt fornøyd med valget at han kjøpte samme båt – to ganger.