PINSETUR TIL TELEMARK 18-20 MAI

Endelig var dagen kommet, og vi skulle på tur igjen. Etter en lang vinter var det virkelig på tide å møtes igjen. Værgudene hadde virkelig gjort sitt ytterste denne dagen, og været var helt ypperlig for en mc-tur.

De fleste av oss møttes på Langebru Gjestegård i Hokksund klokka 12:00. Etter at gjensynsgleden hadde lagt seg, satte vi kursen sørover på svingete og fine veier mot Langesund. 

Lørdagens rute kan du ser her i Google maps.

Honda i sol i Langesund – Vakkert

Vi ankommer Langesund bad i strålende sol, en særdeles hyggelig plass. De som kjørte direkte hit kom omtrent samtidig, og det ble umiddelbart forfriskninger på terrassen. Lett å trives med denne sosiale gjengen, og praten går lett fra første stund. 

Sosialt på terrassen

Etter en bedre middag i ærverdige lokaler ble det mer sosialt, mer skravling, mer eller mindre gode historier og så klart en runde med Raffle etterpå.

Etter en god frokost gikk ferden videre. Vi startet med å kjøre ved siden av (og over og under) E 18 en stund, fint å slippe motorvei, så satte vi kursen nordover i Telemark, til en bedre lunsj i Fyresdal. Ferden fortsatte mot Dalen, siste etappe gikk til Morgedal.

Søndagens rute kan du se her i Google maps.

Liten beinstrekk

Vi ble veldig godt tatt imot på Morgedal hotell, og som vanlig ble det en samling rett etter ankomst, noe leskende drikke, og litt prat om dagen vi hadde hatt. 

Til middag fikk vi servert en knallbra buffè, veldig mye god mat for alle smaker.

Kvelden fortsatte med mer skravling, og så klart et par runder med raffle for de som hadde lyst. Konkurranseinstinktet og jugingen tiltar utover i spillet, men særdeles god stemning.

Etter en god natts søvn fikk vi servert en god frokost med alt tilbehør, før det var tid for avreise.

Utstilling i Morgedal

Dette hotellet vil jeg anbefale på det varmeste. God mat, hyggelig betjening, fine rom, og en beliggenhet som er helt perfekt for oss som liker litt svingete og smale veier i vakkert landskap.

Utover formiddagen reiste alle hjemover i mindre puljer, litt ettersom hvor de skulle. Utover kvelden tikket det inn med meldinger om at alle var vel hjemme.

Tusen takk til alle som var med på tur, og gjorde dette til en fantastisk start på HRCN  sesongen.

HRCN på tur

FOR EN START PÅ SESONGEN – FOR ET VÆR – FOR EN GJENG

Stig Engebretsen