Publisert

Hverdagsluksus for en spontan livsstil

Vespa har det lille ekstra. Blogger Erica synes den er en fryd både å kjøre og se på.

Sponset samarbeid mellom Vespa og Erica Kvam.


Erica Kvam har kjørt Vespa siden mai. Vi tok en prat med henne om verdens mest populære scooter og hvorfor den passer så godt til hennes travle livsstil.

– Hva mener du er de tre beste fordelene med å kjøre scooter?

– De beste fordelene med å kjøre scooter er helt klart billig kjøring med tanke på bensin, gratis parkering og at det er et raskt fremkomstmiddel man kan kjøre i kollektivfelt med og slippe unna kjedelige køer.

– Vespa sier selv «Live more Vespa», hvordan er din Vespa-hverdag?

– Min Vespa-hverdag gjør det mulig å være sent ute hver eneste morgen før skolen ettersom det går så raskt å komme seg frem, pluss at scooteren gir meg en frihetsfølelse man ellers bare kan drømme om. Det er ingenting som er så hyggelig som å fylle opp scooter-boksen med masse digg mat og «scootre» til et superfint sted om sommeren, med vind i håret og solen mot kroppen!
 
LES OGSÅ: My Ride for the summer

– Hvorfor passer Vespa inn i din hverdag?

– Vespa passer inn i min hverdag fordi den kler min spontane og nokså travle livsstil, der jeg er avhengig av å komme meg raskt og enkelt fram på kortest mulig tid, med mulighet til å parkere så og si hvor som helst.
 

– Hvilke personligheter og livsstiler mener du det passer for å kjøre Vespa?

– Vespa passer for alle som er opptatt av det lille ekstra, som elsker unike design og har en sporty hverdag. Scooteren passer like bra til studenter på farten, og til eldre som liker å ha en skikkelig feelgood-følelse på vei til jobb.
 
LES OGSÅ: Easy living
 

– Føler du at det å kjøre Vespa sier noe om din personlighet?

– Jeg føler at Vespa forteller at jeg elsker små detaljer og fine farger, og at jeg er opptatt av å unne meg litt ekstra ‘’luksus’’ i hverdagen.
 

– Kjenner du noen andre som kjører Vespa, og hva slags personer er dette i så fall?

– Jeg har flere venninner på samme alder som kjører fargerike Vespa-er, enten til skole eller jobb. Faren min investerte også nylig i en ferskenfarget scooter, og elsker å hive seg på denne når han skal på middag hos noen venner eller handle i butikken. Dette er i mine øyne personer som bryr seg litt ekstra om design og som investerer i den gode feelingen Vespa gir deg.
 
LES OGSÅ: Fresh school ride
 

 

– Du har kjørt scooter tidligere, hva skiller Vespa fra de andre aktørene på markedet?

– Det er ingen tvil om at Vespa har et særpreg ingen andre scooter-merker har. Det er det første merket man tenker på når man hører ordet scooter, og det forbinder mange, i alle fall meg, med varme sommerdager i Italia med fargerike sommerklær. Det er ekstra stas å kjøre en scooter som er så gjennomført til punkt og prikke som det Vespa er. Enten det er fargen, designet eller hele assosiasjonen som kommer med scooteren. Det er helt unikt!

– Ville du valgt Vespa hvis du sto fritt til å velge scooter selv?

– Jeg ville valgt Vespa fremfor andre merker ettersom man ikke bare investerer i en scooter, men en livsstil. En scooter er for mange en scooter, men Vespa tar design, farger og små detaljer som gjør det til en fryd å kjøre den – med stolthet.

Relaterte artikler