OM OSS

AS Kellox ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns – for både fritids- og proffmarkedet. Alle våre produkter møter de høyeste krav til brukervennlighet, sikkerhet og miljø.

Grunnleggeren av Kellox var Kjell Hox, en norsk mekaniker med stort hjerte for motorkjøretøy og motorer av høy kvalitet. Blant annet brakte vi den første Honda-motorsykkelen fra Japan til Europa på høstparten i 1959. Derfor er Kellox i dag den eldste Honda-distributøren i Europa.

 

Kunnskap og kvalitetsprodukter

Honda er vår største leverandør. Som verdens største motorprodusent er de også verdenskjent for sin kvalitet og pålitelighet innen motorsykler og marine utenbordsmotorer. I dag er for eksempel hver fjerde motorsykkel på norske veier en Honda. Det er vi svært stolte av.

Alt salg fra AS Kellox skjer via vårt landsdekkende nett av dyktige forhandlere. Forhandlernettet teller rundt 100 butikker, marinaer og verksteder rundt om i hele Norge.

Vår lange fartstid har gitt oss en unik posisjon. Vi kjenner markedet, forhandlerne, kundene, produktene og mulighetene svært godt. Den posisjonen og den kunnskapen er vi stolte av. Vi kan love at ambisjonene er høye også for framtiden.

 

Velsmurt support og høy kundetilfredshet

I AS Kellox bruker vi mye tid og ressurser på kompetanseutvikling, kvalitetsarbeid og kundetilfredshet. På den måten kan vi hele veien sørge for å tilby de beste produktene og et velsmurt supportapparat til glede for våre forhandlere og samarbeidspartnerne, noe som kommer alle kundene til gode.

Hos AS Kellox og våre forhandlere kan kvalitetsbevisste motorsyklister også velge blant anerkjente varemerker innen utstyr og bekledning, som Shoei, HJC, Spyke, Interphone, Yoko, Oxford, Motul, O'Neal, Motostyle og Gaerne.

Innen marinesegmentet fører vi kvalitetsbåter fra AMT og Honwave samt prisbelønte, pålitelige og miljøvennlige motorer fra Honda Marine.

Det som driver oss er et brennende engasjement for alt som beveger seg på to eller tre hjul eller med propell bakpå - en lidenskap vi deler med alle våre dedikerte og dyktige forhandlere.

Sammen har vi gleden av å tilby våre kunder solid fagkunnskap, personlig service og et oppriktig ønske om gode fritidsopplevelser og masse livsglede.

Vår ambisjon er å hele tiden være best på dette, både til lands og til vanns. Skal vi lykkes med det, er vi avhengig av deg som forbruker.

 

Send meg gjerne en e-post om du har ris, ros eller spennende ideer: [email protected]

 

Per-Anton Vinje

Administrerende direktør

 

VÅRE MERKEVARER

I tillegg til Honda-produktene representerer vi solide finske båtmerker som er kjent for sin unike kvalitet: AMT, Silver og Terhi, samt gummibåter fra Honwave.

>  Honda utenbords båtmotor

>  AMT

 

Kvalitetsbeviste motorsyklister kan velge blant våre merkenavn som: Shoei, HJC, Spyke, Yoko, Oxford, Motul, O'Neal, Motostyle, Gaerne og Interphone.

>  Gaerne

>  HJC Helmets

>  Honda MC

>  Interphone

>  Motul

>  Shoei

 


 

 

FORHANDLERE

Høy servicegrad og stort forhandlernett

AS Kellox er en av svært få importører med eget delelager i Norge. Det innebærer at vi kan yte en høy servicegrad til våre forhandlere og en ekstra trygghet for forbrukerne. Alt salg fra AS Kellox skjer via våre dyktige forhandlere innen MC og Marine, samt beslektede bransjer. Forhandlernettet teller rundt 110 butikker og verksteder rundt om i Norge. Vi har også en betydelig virksomhet innen MC og Marine i søsterselskapene Loxkel AS og Loxkel AB.

>  Forhandlere MC

>  Forhandlere Marine


KONTAKT

Postadresse: AS Kellox, Postboks 24, 1421 Trollåsen

Besøksadresse: AS Kellox, Trollåsveien 36, 1414 Trollåsen, Oppegård.  Veibeskrivelse >

Telefon 64 97 61 00

Send melding på e-post >   

 

 

 

Personvern

Se vår personvernerklæring her >

 

Forbehold om feil

Vi tar forbehold om skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres av Kellox uten forvarsel.