Publisert

Båtpakke: AMT 170 BRS med Honda BF60

Her får du romslig og effektiv kvalitet som gir høy komfort og trygg båtglede for den lille familien. Dette er en suveren kvalitetsbåt til landstedet, dagsturer og fisketurer.

På vei til øyer og holmer kan alle sitte beskyttet bak vindskjermene, mens kalesjen gir beskyttelse mot vær og vind. God gjennomgangsmulighet gjør det lett å bevege seg tvers igjennom hele båtens lengde.

AMT170 BRS er særlig er velegnet i kombinasjon med Honda BF60 firetakts påhengsmotor. Det er en miljøvennlig motor med fraspark, uovertruffen på hastighet, drivstofforbruk og ytelse. Her er motorenheten flyttet fremover i forhold til utgående aksling, hvilket gjør båten svært stabil på sjøen.

 

Om AMT 170 BRS

Dette er en 5-meters landsted-, tur- og fiskebåt for hele familien. Utgangspunktet for planleggingen har vært at hele familien skal kunne sitte beskyttet bak vindskjermene og at kalesjen skal gi hele familien beskyttelse mot vær og vind. Skroget som allerede har fått ros i mange tester, kommer fra AMT 170 serien. Plassen har aldri tidligere blitt utnyttet så effektivt i 5-metersklassen, tilsvarende plass finner man vanligvis først i 5,30 -5,40 meter lange båter.
Denne båten har romslig plass for fem personer. Få flere detaljer om AMT 170 BRS her.

 

[sparx_box title=»BÅTPAKKE TIL KAMPANJEPRIS» title_color=»#ffffff»]

AMT 170 BRS + HONDA BF60

Veil.pris: 215.864,-

Nå: 194.990,-

[/sparx_box]

Kampanje på AMT 170 BRS med Honda BF 60 AMT 170 BRS har romslig plass for fem.

BF60 – Miljømotoren

Den vannavkjølte 3-sylindrede motoren er klassenes beste på hastighet, bensinforbruk, støynivå og gir maksimal komfort om bord. Den er meget effektiv og rask med moderne 4-takts teknologi, kombinert med lav vekt og kraftig akselerasjon. Motoren er utstyrt med det elektroniske innsprøytingssystemet (PGM-FI), Hondas unike patentbeskyttede BLAST system og et undervannshus med meget lav vannmotstand. Resultat – et ekstremt godt «fraspark» og høy topphastighet.

 

Markedets mest avanserte motor i mellomklassen er utrolig komfortabel og lett i bruk.

Båtmagasinet (Nr. 1-2010)

BF60-serien har Honda’s drivstoffkontrollsystem ECOmo, dette bidrar til en bensinbesparelse på inntil 13 prosent i forhold til dagens konkurrenter i markedet. Motoren har allerede imponert fagpressen ” Motorlyden er nesten vidunderlig, støynivået er behagelig…” og hva bensinforbruket angår så skriver samme journalisten ”
Reduserte vi turtallet med 1000 omdreininger var forbruket gått ned til det halve”. Les mer om Honda BF60 her

 

 

Honda BF60