Terhi 480 båt

Terhi – ditt livs båt

Terhi produseres i Finland og fyller 50 år i 2022 ! Siden 1972 har fabrikken i Finland produsert nærmere 230.000 båter. Terhi er et trygt valg enten du skal ha en robåt eller motorbåt. I 50 år har Terhi skapt holdbare, lette båter i ABS-plast som passer i både fersk- og saltvann.

Finn din Terhi

FINSK KVALITET

Terhi-båtene produseres i det lille fiskeværet Rymättylä nær byen Åbo i Finland. Fabrikken ble etablert i 1972. Takket være enestående produksjonsteknikk og nytenkende produktutvikling har Terhi utviklet seg til et populært og internasjonalt anerkjent varemerke med solide, brukervennlige båter som tåler det meste, går meget støysvakt og flyter i alle situasjoner.

Sjøsikre, lettrodde og praktiske robåter

Alt du trenger, til en fornuftig pris
Våre kunder kan ikke få fullrost Terhi Saiman nok. Hvis du skal ha en praktisk, lettrodd og stilig båt ved fjellhytta, er dette et sikkert valg. Båten er rett og slett hyggelig, og innbyr til en stille tur på vannet mens ørreten vaker og sommerkvelden er på sitt beste.

Praktisk innredet
Saiman er praktisk utstyrt og har plass til to par årer og liten påhengsmotor. Båten har låsbare oppbevaringsrom både forut og akterut, og justerbar midtbenk.

TOHATSU båtmotor

Perfekt for norske forhold!