Velkommen OMBORD

Micores utvalg av innovative småbåter produseres i Lidköping med et tydelig engasjement for miljøet. I dag renses 90% av utslippene fra fabrikken, som også har høyt fokus på bærekraftige materialer og samfunnsansvar i produksjonen. Ambisjonen er alltid høy og hele produksjonskjeden holdes under eget tak, fra ideen om en ny modell, gjennom produksjonen og til siste pute er på plass. At man har full kontroll over hele prosessen gjør at din nye båt er et stykke svensk håndverk på sitt beste!

Svensk håndverk

Båtene er nøye designet og produsert under ett og samme tak i Lidköping. Fra designbordet til ferdigstillelse i den moderne glassfiberfabrikken, foregår arbeidet med en unik fingertuppfølelse for funksjon og design. Hver enkelt modell er nøye utformet med smarte detaljer og genuine materialvalg

Powered by Honda

Firetaktsytelse fra verdens største motorprodusent. Alle Honda firetakts påhengsmotorer har de mest effektive systemene og tekniske løsningene for deres effektområde, slik at du alltid får best turtall og ytelse, uansett hvilken motorstørrelse du velger – uansett turtall.

Kjøreglede

Micore har alltid strebet etter å skape en unik opplevelse til sjøs. Ved å kombinere dristige linjer med et komfortabelt interiør skapes båter med kjøreglede. Samtidig er utgangspunktet høy sikkerhet slik at du kan føle deg trygg selv under tøffere forhold.

Som en familiebedrift der båtliv er en del av hverdagen, forstår Micore småbåteierens behov. De vet hvor ulike behovene kan være og hvor avgjørende de er for opplevelsen til sjøs. Derfor tilbys et bredt utvalg av utprøvd tilbehør til de allerede velutstyrte båtmodellene. Luksuriøs? Sporty eller kanskje bare for moro skyld? Bytt fra en opplevelse til en annen ved å komplettere din nye båt med tilbehør som passer til ditt liv på sjøen!

Micore Boats