Micore

– mye båt for pengene

Micore er svenskproduserte båter i kraftig glassfiber og med førsteklasses sjøegenskaper. En Micore-båt er kjent for smart, gjennomtenkt design og nydelig sluttfinish som passer til fritid og fiske.

Finn din Micore

den ultimate bølge-temmeren:

Micore 628CC offshore

Denne modellen har eksistert i noen år, men har fått en rekke oppdateringer gjennom årene. Båten er tidligere kåret til «Årets Båt» i Finland. Den er gjennomtestet av både båtpresse og båtfolk – alle er forente om at dette er en konge i bølgene! En av bransjens mest kvalifiserte båtkonstruktører har tegnet skroget på denne modellen.

allsidig storselger:

micore 570CC offshore

Dette er blitt en bestselger! Med sin tidløse design og at den passer til det aller meste, gjør at båtfolk langs hele kysten omfavner den. Dette er en fantastisk velbygd båt som garantert vil gi deg mange fine dager på sjøen.

stilig og oppsiktsvekkende:

micore XW53cC

Denne modellen er det siste tilskuddet i Micore-familien. Linjene er slankere og er konstruert på en sånn måte at man får en følelse av at båten er større enn den faktisk er. En sikker vinner til sjøs!

en stor båt i lite format:

micore XW48SC

Micore Xw48sc er oppfølgeren av suksessbåten Micore 480sc Offshore. Modellen er omtrent lik, men har fått et mer moderne uttrykk og flere grafiske detaljer. Sjøegenskapene er førsteklasses og båten beveger seg svært smidig også i grov sjø.

Hondas 6-års garanti
er markedets beste!

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Pakkeprisene er ekskl. frakt, montering, klargjøring og øvrige deler. Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer.

honda båtmotor

Valget er enkelt!