MICORE

– mye båt for pengene

Micore er svenskproduserte båter i kraftig glassfiber og med førsteklasses sjøegenskaper. En Micore-båt er kjent for smart, gjennomtenkt design og nydelig sluttfinish.

allsidig storselger:

micore XW53CC

Dette har blitt en bestselger! Med sitt tidløse design og at den passer til det aller meste, gjør at båtfolk langs hele kysten omfavner den. Dette er en fantastisk velbygd båt som garantert vil gi deg mange fine dager på sjøen.

stor båt i lite format:

micore XW50CC

Storselgeren i ny drakt! Denne ble lansert våren 2022 og ble umiddelbart en ny yndling i Micore familien. Skroget er det samme som forgjengeren, men konsollen er sentrert, lagringsplassen er større og løsningene smartere..

Klassens beste sjøegenskaper:

micore XW57sc

Micore xw57sc er nyheten bygd på storselgeren 570CC offshore, med nytt moderne design og fantastiske sjøegenskaper har vi tro på at denne skal ta over arven på en flott måte. Båten går som en drøm i sjøen og må prøvekjøres!

Klassikernes klassiker:

micore 550cc

Dette er den modellen Micore totalt sett har solgt flest av. Ikke rart det, den har både utseendet, suverene sjøegenskaper og kvaliteten med seg. En praktisk, prisgunstig og pålitelig båt som er enkel i bruk.

Svensk kjøremaskin:

micore XW63cC

Flott skjærgårdsjeep fra kvalitetsfabrikken Micore. Dette er en kjøremaskin uten like og blir ofte kalt en Ferrari på sjøen! Sjøegenskapene er førsteklasses og båten beveger seg svært smidig også i grov sjø.

praktisk og allsidig bowrider:

micore XW63BR

Denne modellen er det siste tilskuddet i Micore-familien. Linjene er slankere og er konstruert på en sånn måte at man får en følelse av at båten er større enn den faktisk er. En sikker vinner til sjøs!

Hondas 6-års garanti
er markedets beste!

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Pakkeprisene er ekskl. frakt, montering, klargjøring og øvrige deler. Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer.

honda båtmotor

Valget er enkelt!