Velkommen til produksjonen

Micores båter er nøye designet og produsert under ett og samme tak i Lidköping. Fra designbordet til ferdigstillelse i den moderne glassfiberfabrikken, foregår arbeidet med en unik fingertuppfølelse for funksjon og design. Hver enkelt modell er nøye utformet med smarte detaljer og genuine materialvalg.

Svensk håndverk
på sitt beste

Ettersom Micore Boats AB er en familiebedrift der båtliv er en del av hverdagen, har man stor kjennskap til en båteiers behov. Resultatet er en samling innovative småbåter med et gjennomgående designuttrykk, som er produsert på en fabrikk med et tydelig engasjement for miljøet. I dag renses 90% av utslippene fra fabrikken, som også har høyt fokus på bærekraftige materialer og samfunnsansvar i produksjonen. Ambisjonsnivået er alltid satt høyt og man har valgt å holde hele produksjonskjeden under eget tak, fra ideen om en ny modell, gjennom produksjon, til siste pute er på plass. Det at man har full kontroll over hele prosessen gjør at man tør love deg at din nye båt er et stykke svensk håndverk på sitt beste!

MED ØYE FOR DETALJER

Micore har alltid strebet etter et unikt design. Ved å kombinere klassiske linjer med et dristig uttrykk ønsker man å skape båter som skiller seg ut fra mengden.

Et slikt designelement er den utoverskrånende frontruten. Idéen kommer fra marinen og handelsflåten, hvor den brukes til å minimere risiko for solreflekser og forbedre vannavrenningen. Akkurat som på flybridge-båter, påvirkes luftens bevegelse, noe som gir god le mot vind i båten. Designet frigjør også plass og gir en følelse av romslighet.

Samtidig er deres viktigste utgangspunkt alltid funksjon. Modellene er laget for bekymringsfritt båteierskap, og har alternativer som egner seg for sportsfiske så vel som for familieferier. Takket være den kontrollerte CNC-behandlingen har man fleksibilitet og mulighet til å møte ulike forespørsler til en viss grad.

Micore Boats