Honda Marine

– påhengsmotorer du kan stole på

Honda Marine har påhengsmotorer i hele spekteret – fra 2,3 til 350 hk. Hondas motorer er kjent for sin holdbarhet, pålitelighet, høy ytelse kombinert med lav vekt, lave utslipp – og markedets beste garanti på hele 6 år.

Yrkesbrukerens førstevalg

Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De drar nytte av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon, og har i tillegg noen særegne fordeler som vi vet appellerer til profesjonelle brukere:

  • Stor og kraftig dynamo som gjør at du alltid har nok strøm, noe som er viktig på båter med mye utstyr.
  • Robuste undervannshus som gjør at motoren tåler ekstra tung belastning, for eksempel slep.
  • Et utstrakt forhandlernett med velutstyrte delelagre gir rask service og kort nedetid.

Valget er enkelt

Opplev kraften og økonomien i en motor fra Honda. Innovativ teknologi sikrer høy ytelse og kvalitet, 3-års garanti og et nettverk av dyktige forhandlere gir deg trygghet. Nyt godt av:

  • Markedets beste garanti for yrkesbrukere
  • Dyktige forhandlere over hele landet
  • Motor- og delelager i Norge
  • Kort leveringstid
  • Sertifiserte verksteder
  • Pålitelige og miljøvennlige kvalitetsmotorer
  • Høy servicegrad

I Honda er vi stolte av å ha de mest pålitelige og lønnsomme kvalitetsmotorene. Nå tilbyr vi 3-års garanti for yrkesbrukere. Det er markedets klart beste garanti. For deg som benytter en eller flere båter i jobben, gir dette store fordeler.

Yrkesbruker

3 års garanti


Privat

6 års garanti

Selg videre med garanti

Selger du før 3 år eller 1500 timer, kan du selge videre med garanti. Det gjør motorene mer attraktive for kjøper, og dermed en høyere annenhåndsverdi.

Få lavere kostnader

Driftskostnadene vil gå ned. Det gir trygghet og gunstig beregning av kostnader i regnskapet – og positivt utslag på bunnlinja.

Trygg investeringene dine

Den økte garantitiden gjør det mer fleksibelt og lønnsomt å investere i nye motorer.

Om garantien

3-års garantien for yrkesbrukere gjelder alle Honda-motorer fra 40-250 hk kjøpt i perioden 01.10.2017 – 31.12.2024. For øvrige modeller gjelder fortsatt 1-års garanti.
Les mer

I verdens sterkeste
malstrøm duger bare Honda

Den økte garantitiden øker fleksibiliteten for oss yrkesbrukere, og gir bedre utsikter til lavere kostnader og mer effektiv drift, sier Kurt Jeppesen ved Saltstraumen Brygge.

Unik, avansert teknologi

En båtmotor fra Honda gir deg kompromissløs ytelse og komplett trygghet.