as kellox

Salgsbetingelser

Kellox er en av Norges fremste importører og distributører av motoriserte arbeids- og fritidskjøretøy –  både til lands og til vanns.

Foretaksinformasjon:
984 438 524, AS Kellox

Kontaktdetaljer:
Postadresse: Postboks 24, 1421 Trollåsen.
Besøksadresse: Trollåsveien 36, 1414 Trollåsen Tlf: +47 64 97 61 00


Produktinformasjon og pris

Produktinformasjon

Produktene som omfattes i denne avtale er angitt i Forhandleravtalen og/eller i Generelle salgsbetingelser med AS Kellox

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!


Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering av ordre

Ved kjøp innen kl 13.00 vil lagerførte varer normalt ekspederes samme dag. Kjøper er ansvarlig for at det oppgis eventuelle referanser, rekvisisjonsnummer og andre relevante opplysninger som kreves for at levering og fakturering skal skje uten unødig opphold. Dersom kjøper ønsker å hente varene selv, må informasjon om dette oppgis ved bestilling.

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss samme dag eller en virkedag etter at ordren er mottatt. Kunden mottar elektronisk melding som viser hvilke varer som leveres/restes. Denne informasjonen gis elektronisk samme dag som bestillingen registreres. Kunden kan også selv til enhver tid, via vår web-shop, finne ut om varen er på lager.

Frakt

Varene sendes med Kellox eget distribusjonsapparat. Kostnader forbundet med frakt belastes kjøper dersom ikke annet er avtalt.

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

AS Kellox behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos AS Kellox blir betalingen behandlet av Teller som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.


Rutiner for retur av varer

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene, vises det til Forhandleravtalen og/eller Generelle salgsbetingelser med AS Kellox.

Reklamasjoner- ansvar

Dersom det foreligger en reklamasjon/mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi AS Kellox skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg reklamasjonen/mangelen. Betingelser og håndtering av reklamasjoner er beskrevet i Forhandleravtalen og/eller i Generelle salgsbetingelser med AS Kellox.

Generelt:

For øvrig gjelder de til enhver tids gjeldene betingelser beskrevet i Forhandleravtalen og Generelle salgsbetingelser med AS Kellox