FORSTERK OPPLEVELSEN

– HØR EVENTYRET, KJENN TUREN

Velg din tur

Vårt produktutvalg

Forskjellen med Cardo

INTERCOM

Vi har oppfunnet verdens beste motorsykkel-intercom for å holde deg tilkoblet som et par, i en gruppe på fire eller i en flokk med opptil 15 førere.

LYD

All musikken du noensinne har ønsket deg, kan strømmes direkte fra smarttelefonen din. Organiser, del og opplev favorittlåtene dine på veien.

TEKNOLOGISIKKER

Slå sammen hvilken som helst Bluetooth-intercom med din mesh-gruppesamtale. Bytt enhet fra DMC til Bluetooth-modus for å fungere som et hvilket som helst førsteklasses Bluetooth-system.

HOLDBAR

Du vil aldri trenge å bekymre deg for en regnskur, snøstorm, støv eller gjørme. En toårs garanti gir deg trygghet uansett hvilken vei du velger.

NATURAL VOICE OPERATION

Med vår helt nye, alltid aktive, Natural Voice Operation, trenger du aldri trykke på en knapp, vri på en bryter eller flytte en glidebryter igjen. Vi har nettopp gitt stemmen din mer makt.

DEN BESTE INTERCOMEN NOENSINNE

Dynamisk meshkommunikasjon (DMC) løser alle tradisjonelle Bluetooth-utfordringer og gjør PACKTALK EDGE til det mest kapable motorsykkelkommunikasjonssystemet i verden. Det blir til og med bedre jo flere enheter du legger til i gruppen. Med mer enn 3 års erfaring på markedet, er DMC det eneste utprøvde og testede meshkommunikasjonssystemet tilgjengelig i dag.

AERODYNAMISK &
STRØMLINJEFORMET DESIGN

Enhetene fra Cardo er de tynneste toppmoderne motorsykkelkommunikasjonssystemene der ute. Vi designer dem for å redusere luftmotstand og minimere turbulens.

TELEFONINTEGRASJON

Cardo Connect åpner opp det fulle potensialet til dine Cardo-enheter. Konfigurer enhetene dine mens du er på farten! I tillegg kan du glede deg over fjernkontrollbetjening fra skjermen på smarttelefonen din.

FØRSTEKLASSES LYD

Med en historie som strekker seg over 70 år, har JBL vært en magnet for lydentusiaster i hver generasjon. Fra konsertsaler til kinoer, til hjemmeunderholdning og på farten, er JBL synonymt med lydekspertise og innovasjon. En synergi av lidenskap. Musikk og motorsykler er begge store lidenskaper. Cardo-JBL-samarbeidet leverer – for aller første gang – en ultimat lytteopplevelse, enten du kjører gjennom et fjellpass eller bare cruiser ned motorveien.

LADING AV CARDO-ENHET

Din Cardo-enhet drives av lithium-batterier, og du finner også disse batteriene i smarttelefonen og datamaskinen din. Disse batteriene har ingen definert utløpsdato, og levetiden avhenger av hvordan du lader, bruker og lagrer dem.

Cardo App

KOBLE deg til med

CARDO CONNECT-APPEN

Cardo Connect-appen åpner opp hele potensialet til Cardo-enhetene dine og lar deg til og med konfigurere dem mens du er på farten! I tillegg tilbyr appen deg en intuitiv dashbordstyrt betjening direkte fra skjermen på smarttelefonen din.

Finn din nærmeste Cardo-forhandler