Honda ATV

Det ultimate terrengkjøretøyet! Honda ATV er en kompromissløs firehjuling som vil være til god hjelp innenfor skogbruk, gårdsdrift, jakt og bygg og anlegg.

En ATV du vil ha med deg år etter år

Basert på kunnskap og løsninger fra alle de ulike produktområdene til Honda, kan vi tilby ATV-er med kvalitet i verdensklasse tilpasset norske forhold – med hele fem års garanti. En Honda ATV kan du være helt trygg på at vil gjøre jobben for deg i mange år – enten du skal kjøre i terreng, på jorder, stier eller over fjellområder. Våre modeller har en lang liste med fordeler – alt fra det unike DCT-girkassesystemet med dobbel clutch, servostyring, remfrie kraftoverføringer og drivstoffinnsprøytning som gjør Honda TRX til markedets mest drivstofføkonomiske terrengkjøretøy.

Bli kongen på haugen med en av våre modeller.

Modeller

Det er mange gode grunner til å velge Honda ATV

Honda ATV har gjennom mange år opparbeidet seg et solid rykte som en ekte arbeidshest. Den nye ATV-familien er spekket med ny teknologi og forbedring. Dette er arbeidshesten som aldri trenger hvile – enten du skal bruke den til jobb eller fritid, i terrenget eller på vinterføre.

Ekstrautstyr til din ATV

Uansett hva du ønsker å bruke din ATV til finnes det et bredt utvalg av ekstrautstyr.

Vi har gode garantiordninger
for våre Honda ATV´er

Honda ATV har 5 år/500timer garanti, både for private og næringsbrukere. Dette forutsetter at klargjøring/servicer utføres og dokumenteres i veiledningen av autorisert Honda ATV-forhandler med originale Honda-deler i henhold til skjemaet i brukerveiledningen. 

Eier har ansvaret for å påse at servicehistorikken er korrekt utfylt, til enhver tid. Garantien løper fra kunden har overtatt kjøretøyet. Velger man å bruke andre serviceverksteder er vilkårene 2 år garanti for privat bruk og 1 år for næringsbruk. Garantien dekker ikke noen form for konkurransekjøring, kjøring på bane, utleievirksomhet eller annen bruk enn hva produsenten har tiltenkt. Alle garanti-reparasjoner må utføres av autorisert Honda ATV-forhandler.

Mer detaljert informasjon fås av din forhandler eller i brukerveiledningen.