Coaster båt 600DC

Coaster – kvalitet og lekre detaljer

Båtene fra Coaster er elsket for sine lekre detaljer, delikate design og gjennomtenkte løsninger. Dette er båter for deg som ønsker kvalitet i alle ledd.

Familiebåten med det lille ekstra

Båtene fra Coaster har et klassisk, nordisk design. Med gjennomtenkte løsninger og fokus på detaljer, har designerne skapt gode familiebåter som etterhvert er blitt en favoritt hos mange.

Sortimentet fra Coaster består av bowridere og daycruisere der komfort står i høysete. Høyt skrog og ekstra behagelige seter gjør båtlivet til en drøm. Båtene oppleves stabile og trygge selv i røft vær.

Coaster-båtene produseres av Corsiva Yachting og består av materialer i høyeste kvalitet. Hver eneste båt blir testet og kvalitetssikret. Alle båtene er CE-sertifiserte.

Skjærgårdsjeepene fra Coaster er allsidige og egner til alt fra vannsport til fisketurer og familieturer med overnatting.

Finn din Coaster

For deg som er opptatt av detaljene

Når Coaster designer båter overlater de ingenting til tilfeldighetene. Derfor skiller de seg ut med sine gjennomtenkte detaljer og lekre finish.

Hondas 6-års garanti
er markedets beste!

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Pakkeprisene er ekskl. frakt, montering, klargjøring og øvrige deler. Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer.

Coaster + honda båtmotor

Påhengsmotorer du kan stole på

Coaster leveres med motor fra Honda Marine. De kommer med markedets beste garanti på hele seks år.