SILVER
– lekre båter av høy kvalitet

Silver er støysvake kvalitetsbåter som kombinerer det beste innen glassfiberarmert plast og aluminium. Silver er mest kjent for bestselgeren Hawk BR og Silver Z-serien som er designet av norske Eker Design AS.

Finn din Silver

Silver Z
– unik glassfiberteknologi

Silvers glassfiberbåter er produsert med den svenske Petestep®-teknologien. Denne teknologien sørger for at båtene går høyt på vannet og gir en myk og stille kjøring. Alle Silver Z-båtmodellene er designet av norske Eker Design AS.

X-RANGE

silver og honda marine

båtpakketilbud:

Nye Silver Hawk BR + HONDA BF100

pakkePRIS!

For tilbud på båtpakke:

NYHET! Norgespremiere på Sjøen for Alle i Oslo 20.-24. mars. Hawk BR har vært Silvers bestselger siden lanseringen i 1991. 2019-modellen er en totalfornyelse med nytt skrog, nytt interiør og nye styrekonsoller. Det moderniserte skroget ligger stabilt i vannet og er laget av Silvers anerkjente AluFibre™. Sammenliknet med sine konkurrenter kommer Hawk BR med en omfattende utstyrspakke som standard.

Silver Tiger BRz + HONDA BF150 HK

pakkepris!

For tilbud på båtpakke:

Tiger BRz er den eneste modellen med Bow Rider-interiør i Silver Z-glassfiberserien. Modellen er romslig med store oppbevaringsrom og gangvei i midten. En todelt dør mellom konsollene beskytter mot vind. Båten har en hyggelig U-sofa og romslige badeplattformer.

Silver Tiger DCz + HONDA BF150 HK

pakkepris:

For tilbud på båtpakke:

Tiger DCz er Silver Z-seriens minste modell med to soveplasser i kabinen. Modellen har svært god kjørekomfort, og fra den ergonomiske styrekonsollen har sjåføren alle kontroller og målere lett tilgjengelig på et instrumentpanel sammen med kartplotteren Raymarine Axiom 9″. Akterdekket er utstyrt med bord/solseng i tillegg til en U-sofa. Frontrute med sorte detaljer gir god beskyttelse.

Hondas 6-års garanti
er markedets beste!

At Honda gir en bedre garanti enn andre motormerker, er en selvfølge. Som verdens største motorprodusent er Honda anerkjent for alltid å levere kvalitet. Våre båtmotorer er heller ikke noe unntak. De nyter godt av Hondas årelange teknologiske innovasjon og erfaring med motorproduksjon.

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker. Pakkeprisene er ekskl. frakt, montering, klargjøring og øvrige deler. Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om prisendringer.

honda båtmotor

Valget er enkelt!