Bonustur 10.-11. september

Tenk så fort sommeren går, og nå var vi allerede fremme ved årets siste Hondatur. Høstværet var slett ikke ille, og vi slapp unna med noen få regndråper på hele turen.

Årets siste tur

De fleste av oss møtte på Circle K Kongsvinger og som vanlig var det stor gjensynsglede. Det er alltid like hyggelig å reise på tur sammen. Vi satte kursen mot Magnor for et besøk på Skandinavisk MC-museum.

Besøk på MC-museum

Dette stedet anbefaler jeg en tur innom da du har veien forbi. Flere av oss var der for første gang og ble veldig imponert over hva de kunne vise frem av sykler. En god kaffe og vafler er heller ikke å forakte, i tillegg til at det må nevnes at toalettet er verdt et besøk i seg selv.

Et toalett verdt et besøk, om du må eller ikke

Etter museumsbesøket delte vi oss opp, og flere av oss kjørte spennende grusveier langs grensen nordover. Resten av oss dro innover Sverige på småveier mot Sunne.

Grusgutta representert av Jan og Ole Tore

I Sunne ble det pause, lunsj og skravling. Etter lunsj gikk ferden videre til Torsby, og deretter videre mot Svullrya. På veien dit passerer vi et lite sted som heter Østmark, og der ligger en kuriositet vi syntes vi måtte stoppe for.

Memphis salong og café er verdt et lite besøk, og det er ingen tvil om at dette er drevet av en ihuga entusiast og Elvis-fan.

Entusiastcafé i Østmark

Etter en fin dag på sykkel kom vi frem til Skaslien Gjestgiveri ved 17-tiden. Dette er et sted vi ikke kan få fullrost nok. En fin plass med hyggelig betjening som gjorde at vi følte oss veldig velkommen.

Her møtte vi også Rolf som kom direkte til Skaslien på sin nye NT 1100. Den måtte selvfølgelig inspiseres, da det er første gang vi har med en slik sykkel på tur. Gratulerer med knallfin sykkel!

Knallfin NT 1100

Siden været var så bra, ble det umiddelbart en tur ut i hagen med noe godt i glasset. Sosialt samvær er en viktig del av disse turene, og med denne gjengen blir det alltid veldig hyggelig.

Litt forfriskninger etter turen

Etterhvert ble det middag, og maten på Skaslien må oppleves. Etter et særdeles godt måltid fortsatte praten i salongen utover kvelden. Det blir fort god stemning med så mye trivelige folk.

Venter på en god middag

Dagen etter startet med en god frokost, og om ikke like sosial som kvelden før. Her fortelles historier vi ikke rakk over tidligere.

Så var tiden inne for hjemreise. Vi tok farvel med to som skulle nordover, mens resten av oss som vanlig tok en omvei til Kongsvinger. Her finner vi flotte MC-veier! Vi tok oss en stopp for is, og en vemodig avskjed. Det er så fint å være på tur at det alltid er litt trist når vi reiser hvert til vårt.

Pyntet opp inngangspartiet
En liten stopp på vei hjemover

Tusen takk for enda en fin sesong

Da var sesongen for HRCN over for i år. Jeg kjenner at jeg syntes det er lenge til våren, men det er godt å ha noe å glede seg til. Takk til alle som har vært med på turer i år, jeg håper vi sees alle sammen neste år.

Det vært en veldig hyggelig, sosial og inkluderende gjeng å reise på tur med. 

Om du ikke har vært med oss tidligere og har lyst til å dra på tur med oss, må du gjerne melde deg på neste år. Velkommen skal du være! Nye turer blir lagt ut i starten på februar – følg med og meld deg på.

For en sesong – For noen sykler – For en klubb

Stig Engebretsen