Om HRCN

Honda Riders Club of Norway

En gjeng kjøreglade Honda-eiere startet for en rekke år tilbake prosjektet de kaller Honda Riders Club of Norway. Ønsket er å bidra til at flere motorsyklister skal dra på turer og ha det hyggelig med den samme herlige hobbyen: kjøre motorsykkel og være på tur!

Ideen med prosjektet er at Honda-eiere skal få et tilbud om å dra på turer i Norge med en kjentmann. Det vil si at du kan slenge deg med på en tur uten de særlige forkunnskapene eller den store planleggingen.

Som navnet tilsier, så er Honda Riders Club of Norway for Honda-eiere. Det er eneste regelen som gjelder for medlemskapet.

Lederen har ordet

Etter ni fantastiske år I klubben, var det veldig hyggelig å bli spurt om å bli leder fra 2021-sesongen. Jan har gjort en fantastisk jobb i 11 år, og jeg ønsker å videreføre det han har bygget opp. Jeg er veldig ydmyk på vegne av oppgaven og svært opptatt av at klubben fortsetter. Den har stor verdi for eksisterende og fremtidige medlemmer.

Jeg kjøpte min første motorsykkel som 20-åring. Siden den gang har jeg vært Honda-entusiast. Sykkelen hadde jeg i tre år før det ble et langt opphold helt til jeg var 37 år. Nå har jeg kjørt de siste 17 årene. Hele veien har det vært Honda for meg. Det startet med en CB 750 F, senere har det vært VF 1000, VFR 750, CB 1000, CB 1300, VFR 1200 X og nå sist Africa Twin, en aldeles nydelig sykkel.

Det sies at det finnes to typer motorsykler – det er gammel og ny Honda…

Norge er et fantastisk land for motorsyklister, og jeg gleder meg til å ta klubben med på mange fine turer. I løpet av sesongen blir det fire turer med klubben. Jeg legger opp reiseruter, og det sendes ut informasjon om hvor turene går, og hvor vi overnatter. Her er det mulig å henge seg på eller hoppe av underveis.

For mange er klubben en viktig sosial arena. Mange av oss har kjørt sammen i mange år, og det kommer stadig nye fjes inn i flokken, noe som er like hyggelig hver gang. Klubben har mange erfarne førere som gjerne deler tips, opplevelser og gode historier. Det er nettopp dette som er helt unikt med HRCN.

Vi sees på tur!

Stig Engebretsen
Honda Riders Club of Norway