Bonustur til Skaslien 9-10. september

Da var vi allerede fremme ved årets siste tur, jammen går sesongen fort unna. Været viste seg fra sin aller beste side, 22 grader og strålende sol er slett ikke ille i starten på september.

Vi møttes på Circle K i Kongsvinger lørdag klokka 11. Veldig hyggelig å møtes igjen, og ekstra stas med 2 «førstereis» gutter, så velkommen til Alex og Kristian.

Liten stopp, MC-museet på Magnor

Vi fant noen svingete veier lokalt, en liten stopp innom MC museet på Magnor, før vi inntok en tradisjonell MC lunsj i Charlottenberg, pølser eller burger på Sibylla gatekjøkken.

Tradisjonell MC-lunsj

Ferden gikk videre gjennom de dype skoger på Finnskogen og i Solør. Lørdagens rute kan du se her:

SE I GOOGLE MAPS

Vi ankom Skaslien Gjestgiveri utpå ettermiddagen, og det ble umiddelbart samling i hagen med noe kaldt i glasset i strålende solskinn.

Fin gjeng i hagen på Skaslien

Veldig god stemning som vanlig, og de to som var med for første gang kom raskt inn i gjengen. Gode historier og mye latter hører med. Må nevne at vi ble imponert over leggene til Alex, da snakker vi entusiast.

Her snakker vi Honda-entusiast

Vi samlet oss til en bedre middag klokka 1900, og som vanlig leverer Skaslien et måltid i særklasse, her blir vi bortskjemt i matveien.

Utover kvelden ble det samling i salongen, med flere historier og litt oppsummeringen av sesongen.

Det er så lenge til våren, at vi bestemte oss for en liten samling i januar (da uten sykler).

Etter frokost på søndag var tiden inne for avreise hjemover. Vi dro i litt forskjellige grupper, men de fleste ble med på en liten runde tilbake til Kongsvinger. Det ble en stopp og litt is, før vi tok avskjed for denne gang. Utover kvelden tikket det inn meldinger om at alle var vel hjemme, og det er alltid godt å høre.

Samling før avgang Skaslien

Tusen takk for en knallfin sesong

Det er alltid litt trist at sesongen er over for denne gang, men vi har hatt 4 fine turer, i stort sett fint vær, og jeg tror alle har hatt det hyggelig.

Takk til alle fine folka som har vært med på turer, en kjempegjeng å dra på tur med, og dere gjør dette til den sosiale, inkluderende og hyggelige klubben det skal være.

Ekstra takk til fotograf Hans som har tatt fine bilder på alle turene.

Om du ikke har vært med oss tidligere og har lyst til å dra på tur med oss, må du gjerne melde deg på neste år.

Nye turer blir lagt ut i starten på februar – følg med og meld deg på.

Velkommen skal du være!

For en fin gjeng – for en sesong – for en klubb

Stig Engebretsen

Beinstrekk i vakker natur