Hallingdal 9.-11. juni 2017

Honda Riders Club of Norway har vært på nok en vellykka tur. Ranten hotell ved Nesbyen ble benyttet som «Base camp» for våre utflukter i den vakre Norske fjellheimen.

Imponerende stort oppmøte ut fra YRs sterke anmodning om å holde oss hjemme. Men det skal mer til enn en deprimerende værmelding for at vi ikke skal dra på tur.

Vi var 5 stykk som mente fredag var fridag og møtte på Solihøgda kl 11.00. Stor glede da vi ankom Sundvollen og regnet ga seg. Ruten ble raskt justert til mer mc-vennlige veier. Lunch ved Hamremoen. Kort stopp på Nesbyen for bunkring av det aller mest nødvendige. Turen fra Solihøgda til Ranten finner du her.

Den arbeidsføre delen av gjengen ankom spredd utover kvelden. Rørende gjensynscener, vi har tross alt ikke sett hverandre på 4 uker!

Småmat, en lokal rett fra Hallingdal blei servert da alle hadde ankommet. Stor stemning.

Flott rundtur på våte veier

YR mente bestemt at en sen avgang lørdag ville gi oss oppholdsvær. Og YR hadde rett. Våte veier men lite regn gjorde at vi fikk en riktig hyggelig opplevelse på rundturen over 16 mil. Vi hadde store planer om en svingom opp på Imingfjell. Noe vi skrinla grunnet tåke. Ruta lørdag finner du her.

Lørdag kveld fikk vi servert en stilfull middag bestående av ørret fra Valdres.

Nye og gamle venner med samme interesse

Etter 8 år har vi blitt en fin og sammensveiset gjeng. Noen har vært med mange ganger, andre er ferske. Dette blir en herlig blanding. Nye og gamle historier serveres til rungende latter. Fint å være på tur med venner med samme interesse.

En stor takk til helgens perfekte vært

Til slutt må Harald nevnes, vår perfekte vert på Ranten. Han serverte oss god mat og drikke, hyggelige priser og var hjelpsomheten selv. Han la alt til rette for en skikkelig vellykket mc-tur. Slange ble rullet ut så vi fikk vasket syklene, og besøket ble rundet av med at undertegnede ble overrekt en flaske som takk for besøket.

Stor enighet om at vi skal tilbake hit.

Hjemturen søndag gikk i grupper, da vi bor spredd rundt i sør Norge.

Neste tur går til Beitostølen 11-13 august. Fortsatt noen ledige plasser.

Meld deg på her

Jan.

Avgang fra Sollihøgda.

Bunkring i Nesbyen.

Enige om at dette er bra.

Fine sykler ved vårt favoritthotell i Hallingdal.

Litt vått, men fint.

Lønsj på Rødberg.

Stilfull middag.

Vakkert.