Turene for 2020 – oppdateres fortløpende

2020-sesongen ser ut til å bli litt annerledes enn tidligere år. Vi følger myndighetenes retningslinjer og oppdaterer turene våre under fortløpende. Vi håper fortsatt vi kan arrangere noen turer i fellesskap. Til da – nyt våren på motorsykkelsetet!

AVLYST! 21.-24. mai (Himmelspretten) – Telemark og Agder

Oppmøte Esso Ryen, Oslo torsdag 21. mai kl. 10.00.

Første overnatting Åmli. Fredag skal vi ha det fint på svingete Agderveier. Overnatting Tvedestrand. Lørdag blir det overnatting på favorittstedet vårt, Straand Hotell Vrådal. Denne turen blir på ca. 100 mil med utgangspunkt Oslo. Påmeldingsfrist 22 april. Merk tidlig påmeldingsfrist!

26.-28. juni – Buskerud

Oppmøte Langebru Gjestegård Hokksund, fredag 26. juni kl 11.00 Tradisjonen tro skal vi selvfølgelig også i år til Ranten Høyfjellshotell på Myking i Hallingdal. Vi ligger her 2 netter og lager en fin tur lørdag uten oppakning. Påmeldingsfrist 11. juni.

14.-16. august – Finnskogen, Sverige

Oppmøte Shell Fetsund fredag 14 august kl. 11.00. Etter utallige oppfordringer skal vi på grustur. Det blir 2 overnattinger i Heljeboda, ca 2 mil nord for Charlottenberg. Dette er et paradis for de som liker grusveier. Ikke la deg skremme om du er skeptisk til grus. Vi kjører veier med god standard. Er det behov deler vi oss i 2 grupper. En gruppe for de med erfaring og en for de som er litt mer usikre. Påmeldingsfrist 6 juli. Merk tidlig påmelding!

Bonustur! 12.-13. september – Oppland

Oppmøte Shell Skedsmokorset (retning Nord). Vi finner masse omveier til Spåtind Høyfjellshotell, noen mil nordøst for Dokka. Påmeldingsfrist 27. august.

Dette blir nok en fin sesong! For å være sikret plass – meld deg på allerede i dag!