Hornsjø 13.-15. august

Da var det jammen klart for årets tredje tur! Denne gangen gikk den til Hornsjø Fjellhotell, en trivelig og uformell plass med god mat og hyggelig betjening.

Noen av oss startet på Vormsund i fint vær, og kjørte via Minnesund, Hurdal, Lygna, Moelv og Sjusjøen før vi ankom Hornsjø. Utover ettermiddagen var alle ankommet, stor gjensynsglede etter en lang sommer.

Ekstra hyggelig at Jan ble med på tur, så vi fikk sunget bursdagssang. Noe godt i glasset, god mat og gode historier, med denne gjengen må det bli bra.

Klubb-banneret må med.

Utover kvelden ble vi mer og mer bekymret for spådommene på Yr.no, så vi gjorde litt om på planene om en lang tur på lørdag.

Takk til Hans som tok ansvar for de som liker seg best på asfalt (sitat: ferdig vei) og tok de med på en fin runde! Av en eller annen grunn rakk de akkurat tilbake til fotballkampen på tv:)

Fine sykler i fjellet.
Fine sykler i fjellet.

Kaffe og kringle i toppboksen

Da planlagt grusrute også skulle gå mer lokalt enn planlagt, var vi så heldige at Ole Tore som bor i området guidet oss rundt. Det viste seg fort at det var smart, og at han var lokalkjent. For en tur og for noen veier, noen av dem er ikke på kartet en gang!

Da vi hadde pause, nevnte Ståle at det hadde vært godt med en kaffekopp, åpnet jammen Ole Tore toppboksen og hadde kaffe, kopper til alle, og hjembakt kringle. Kan det bli bedre?

En storfornøyd gjeng kom tilbake på hotellet, så det var fint at Yr meldte mye regn denne dagen. Det viste seg nemlig at spådommen stemte dårlig, begge gruppene fikk bare noen dråper.

Lørdagen hadde også en stor mopedklubb leid seg inn på hotellet, så vi ankom rett inn i en ferdighetsbane da vi kom tilbake.

Etter den obligatoriske skinndresspilsen satte noen av oss igang med Rafle, konkurranseinstinktet slo inn umiddelbart. Vi ble enige om at juging ikke var tillatt, og sjelden har vel en regel blitt brutt raskere og hyppigere.

Middagen var upåklagelig denne kvelden også, og stemningen var som vanlig veldig god. Etter middag ble det mer raffle på noen av oss, andre satt og skravlet, og noen ville tidlig til køys. Mopedgjengen hadde tatt litt fyr, den gjengen var noen hardinger til å feste, bra trøkk hele kvelden.

En vellykket tur

Søndagen startet med knallfint vær, og hjemreisen foregikk gruppevis. Noen av oss kjørte sammen til Minnesund, og klarte oss tørre til Lygna, men da var det slutt.

Utover ettermiddagen og kvelden tikket det inn med meldinger om at alle var vel hjemme.

En stor takk til alle som var med og gjorde dette til nok en knallfin og vellykket Honda tur!

Fine folk – fine veier – fine boforhold:)

Meld deg på årets bonustur!

Årets bonustur går til Finnskogen 11. og 12. september, påmeldingsfristen er utsatt 30. august.
Bli med oss på tur da vel, dette er veldig trivelig! Meld deg på her!

Stig Engebretsen

Raffle-mesterskap – eller NM i juging.
Raffle-mesterskap – eller NM i juging.