Vrådal i september – årets siste tur

Etter en sesong der det sies å ha vært hundre sommerdager i fedrelandet var det duket for årets siste tur for Honda Riders 1.-2. september.

Turen gikk til Straand Hotell i vakre Vrådal. Hotellet har har som mål å bli landets beste motorsykkelhotell, hvilket vi er tilbøyelige til å si oss enige i at de er på god vei til å lykkes med.

Kjørerute lørdag: Lierkroa – Vrådal

Det hele startet på Lierkroa i bunnen av gamle Lierbakkene. Nok en gang solid oppmøte. Her ønsker vi spesielt Ole-Bjørn velkommen. Det gir alltid en ekstra dimensjon på turene når nye medlemmer kommer til! Tenk så heldig jeg er som har en jobb som gir meg muligheten til å bli kjent med så mye fine folk. Turen startet med litt transport til Sande før vi dro vestover inn mot Telemarks fantastiske veier.

Her finner du ruta vi kjørte lørdag.

Vel framme i Vrådal ble vi tatt imot som om de hadde ventet på oss i omtrent hundre sommerdager. I tillegg til hyggelig betjening hadde de også en fin uteservering hvor det var mulig å slukke tørsten og dele opplevelsene fra dagens tur. Vi tar sjelden til takke med bare dagens tur, så det deles (og juges) også om opplevelser fra tidligere turer. Det å bli eldre ser vi utelukkende på som en fordel; at hukommelsen svikter litt fører til at historier du har hørt før, og turer du selv har vært på, blir som om du hører om dem for første gang.

Kveldens buffet smakte utmerket. For de av oss som har vært med HRCN fra starten var det enighet om at standarden har kommet seg til dit den bør være. De første årene var det flere pølser og køyesenger enn oss verdig.

Kjørerute søndag: en skjult perle

Søndagen kom med det samme fine været som vi har hatt siden mai. Undertegnede og Garmin fortsetter det gode samarbeidet, og hadde funnet en fin vei hjem.

Ruta søndag finner du her. Legg spesielt merke til Lurdalen, nord for Kongsberg, dette er en perle.

Mange hyggelige meldinger kom inn søndag kveld fra alle om at de var vel hjemme. Meldingen fra Ole Tore fra Brumunddal kom seint på kvelden. Han hadde kjørt smått imponerende 90 mil disse to dagene!

2019 – 10 år med HRCN

Som motorsyklist kjenner man alltid på et visst vemod over at sesongen er over. I år tror jeg også at jeg omsider fant meningen med livet; at hundre sommerdager, grom motorsykkel, og pensjonistlivet sammenfaller i tid. Vi gleder oss over nok en sesong uten ulykker. Neste år er det 10-års jubileum; du rekker knapt å sende opp de siste nyttårsrakettene (uten styringspinne!) før turer for neste år blir lagt ut.

Jan Grimsgård.

01 sep 18

En liten stopp

02 sep 18

Fin sommer, fin sykkel, fornøyd gubbe

03 sep 18

Fint å komme fram

04 sep 18

Litt oppstilt

05 sep 18

Stopp i Hvittingfoss. Vi må jo ha mat!

06 sep 18

Vi sov i huset bak