CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports er utviklet for langdistansekjøring med en omfattende frontkåpe, nå aggressivt redesignet for å forbedre overkroppens vindbeskyttelse og aerodynamikk

CRF1100L Africa Twin
– Skarpere design


Hondas offroad-eventyrer går inn i 2024 med ekstra dreiemoment for sin 1084 kubikk store tosylindrede motor. CRF1100L Africa Twin ES byr på elektronisk justering av støtdemperne med Showa EERA™, varmehåndtak og ACC-kontakt.

NYHETER 2024


Endelig er den tilbake! Nå er tiden moden for at den mest rendyrkede av alle gatelovlige sportssykler skal komme tilbake til Europa. Lastet med banebrytende MotoGP-inspirert elektronikk og aerodynamikk, er den nye CBR600RR en unik, vakker skapelse – en turtallsvillig firesylindret motorsykkelperle fra øverste hylle.

CB650R og CBR650R

Først ute med
Honda E-Clutch logo

Next level riding

Den ultimate nyheten, uavhengig av kjøreerfaring og ferdighetsnivå. Honda E-Clutch er et automatisk system som styrer clutch-funksjonen i girkasser for motorsykler med manuelt gir. Kort forklart? Den sørger for smidig start, stopp og girskifte, helt uten å bruke clutchhendelen. Så kan du fokusere på kjøregleden – med økt komfort.

Trykk for å spille av

a2-kompatible nyheter

Nytt navn – ny stil

NX500 skaper sin egen identitet med redesignet styling, førsteklasses teknologi og en rekke detaljoppgraderinger. NX betyr «New X-over», som er nøyaktig hva NX500 er. Underholdende på svingete veier, moro på mindre grusveier og klar til å stå hele distansen.

CBR500R

Hva HRC lærer ved å konkurrere på toppen, mates rett tilbake i en sykkel som gir kjøreglede og spenning på hver tur. Fireblade-stil, med aerodynamiske vinger på kåpe. En kraftig to-sylindret motor med ECU-innstillinger optimalisert for akselerasjon, og et chassis klargjort med Showa USD-gafler og doble radialmonterte kalipere. Legg til en ny TFT-skjerm med full tilkobling – pluss HSTC-grepshåndtering – og du kjører noe med racing-DNA på innsiden.

Siste tilskudd til Hornet-familien!

Nye CB500 Hornet følger i hjulsporene til den imponerende CB750 Hornet med ny stil, avansert teknologi og en rekke detaljoppgraderinger. 

Få de siste nyhetene fra Honda!