Publisert

Honda introduserer Honda E-Clutch for motorsykler

Honda E-clutch girsystem

Denne uken offentliggjorde Honda informasjon om Honda E-Clutch for motorsykler. E-Clutch er verdens første* automatiske clutch-kontrollsystem for motorsykkelgirkasser med flere gir. E-Clutch sørger for smidig start og girskifte uten at føreren trenger å bruke clutchhendelen.

Honda E-Clutch benytter avansert elektronisk kontrollteknologi som gir øyeblikkelig og presis clutchkontroll. Dette resulterer i optimal ytelse i alle kjøresituasjoner som start, stopp og girskifte. Dette gir igjen en smidigere og raskere giring enn det som kan oppnås med en manuell clutchhåndtering

For å imøtekomme ulike behov blant motorsyklister kan clutchen også brukes som en konvensjonell manuell clutch, til tross for at den er elektronisk styrt. Dette betyr at alle, uavhengig av kjøreerfaring og ferdighetsnivå, kan fokusere på kjøreglede med økt komfort.

På grunn av lav vekt og kompakt design kan systemet monteres uten betydelige endringer i eksisterende motoroppsett. Honda har planer om å integrere E-Clutch på  på et utvalg av sine modeller i nærmeste fremtid.

Klikk her for å lese mer på Honda sine nettsider: Honda E-clutch


Relaterte artikler

Cardo Systems lanserer PACKTALK EDGE Headset

Cardo Systems sitt nye PACKTALK EDGE Headset tilrettelegger for at foreldre, trenere, kjørelærere og produksjonsfagfolk kan kommunisere sømløst med hverandre og med motorsyklister.