Publisert

Honda Roadshow 2024 er snart på veien!

Vårens største høydepunkt ruller ut på veiene 19. april og besøker forhandlere rundt om i Norge helt frem til 30. maiSå hold av datoen når vi besøker en forhandler i ditt nærområde!

Traileren som setter ut på veiene er fullastet med 23 spreke Honda-motorsykler. 2024 består av mange nye modeller som nå skal ut på veiene. Vinteren ser ut til å gi plass til våren, og sykkel-forholdene er gode. På Honda Roadshow får du muligheten til å ikke bare se, men også prøvekjøre de nye modellene for året. Det er modeller med på turneen som passer for en hver sykkelentusiast.

Se 2024-nyhetene fra Honda her

I samarbeid med forhandlere rundt om i Norge besøker vi 22 steder og gir deg muligheten til å prøvekjøre årets Honda-modeller. Hos hver forhandler blir det gode tilbud på sykler og utstyr, samt servering. Ønsker du mer informasjon om tilbud ta kontakt med din lokale forhandler.

Vi gleder oss enormt til å kjøre i gang årets Roadshow og vise frem Hondas MC-nyheter for 2024. Med et så stort utvalg av modeller håper vi å kunne tilby sykler for enhver smak, sier Anton Vestavik i Honda MC Norge

Her ser du når årets Roadshow kommer til en forhandler nær deg.

Sjekk ut noen av modellene som er med på turneen i videoen under


Relaterte artikler

Kellox har blitt Miljøfyrtårn-sertifisert

Som importør og distributør av motoriserte fritidsprodukter tar Kellox sitt miljøansvar på alvor. For Kellox er sertifiseringen en annerkjennelse på det strukturerte arbeidet som er lagt ned, og det motiverer til å fortsette arbeidet.