Publisert

Hondas MC-nyheter sørger for et skarpt og fartsfylt 2024

For 2024 har Honda sluppet den ene nyheten bedre enn den andre. Som oppgraderinger på klassikere som Africa Twin og CB650R, til en modell som endelig har gjort et kjærkomment comeback – CBR600RR. Med det fortsetter Honda å utvide sitt brede og mangfoldige utvalg, til glede for både nybegynnere og mer erfarne førere.

Råere enn noensinne

Denne duoen har fått en rekke oppdateringer for 2024. De er mildt sagt bygget – og forbedret – for kjøreopplevelser utenom det vanlig. Aggressivt redesignet, skarpere og råere enn noensinne. Ytelse og komfort har blitt enda bedre, dessuten med nye praktiske egenskaper. Lar du deg friste vil CRF1100L Africa Twin og CRF1100L Africa Twin Adventure Sports by på kjøreglede og fartsfylt moro.

CRF1100L Africa Twin

Med 102 hestekrefter til disposisjon, gir den 1084 kubikk store parallel twin-motoren potente ressurser opp gjennom hele registeret. 2024 er et stort skritt fremover i modellens utvikling med et nytt elektronisk fjæringsvalg, mer dreiemoment fra motoren og ytterligere DCT-forbedringer og utstyrsnivåer.

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

Den nye CRF1100L Africa Twin Adventure Sports har fått store oppgraderinger og enda bedre kontinentkryssende reiseevner. Stilen foran er både mer muskuløs og beskyttende. I tillegg gir DCT-utgaven en enda bedre følelse fra igangkjøring og ved lave hastigheter. Til 2024 er den 1084 kubikk store motoren med to sylindere blitt finjustert for å levere mer dreiemoment i lav- og mellomregisteret.

Next level riding

Ikke bare har 2024 bydd på herlige MC-nyheter – Honda har også introdusert Honda E-Clutch for motorsykler. Et automatisk system som styrer clutch-funksjonen i girkasser for motorsykler med manuelt gir. E-Clutch sørger for smidig start og girskifte uten at du trenger å bruke clutchhendelen. CB650R og CBR650R går inn i historien som de første syklene som er integrert med den ferske, innovative nyheten.

CB650R

I tillegg til å leveres med Honda E-Clutch har Hondas nakne firesylindrede juvel i Neo Sports Café-stil fått en skarpere og gjennomgående stiloppdatering i 2024. Fra fronten, via de nye radiatordekslene bakover, er det generelle utseendet slynget og mer dynamisk. Den lange drivstofftanken er fortsatt et nøkkelmotiv i familiedesignet. En 35 graders styrevinkel gjør det enkelt å utføre trange svinger og U-svinger ved lave hastigheter.

CBR650R

Hondas allsidige sportssykkel i mellomklassen fortsetter sin utvikling til 2024 med en stiloppgradering fra frontlys til baklys. Den sportslige stilen forsterkes nå av en redesignet dobbel LED-frontlykt – som avgir et gjennomtrengende blikk, samt nytegnede øvre og nedre kåper som blander muskulatur med slanke linjer og vinkler. En sportslig kjørestilling starter med clip-on-styre og tilpassede fothvilere, og den nye salen er nå mer kompakt.

Hornet-familien utvides – velkommen CB500 Hornet

Hondas A2-kompatible mini-streetfighter slutter seg til Hornet-familien – med ny stil og aerodynamiske forbedringer som passer til det ikoniske navnet. CB500 Hornet følger i hjulsporene til den imponerende CB750 Hornet med ny stil, avansert teknologi og en rekke detaljoppgraderinger. For 2024 blir nyheten tilgjengelig i fargene Matt Gunpowder Black Metallic, Grand Prix Red og Pearl Himalayas White.

Et etterlengtet comeback

Ja, du leste riktig – Honda CBR600RR er endelig tilbake! Nå er tiden moden for at den mest rendyrkede av alle gatelovlige sportssykler skal komme tilbake til Europa. CBR600RR en unik og vakker skapelse, og har en imponerende og lang merittliste når det gjelder å trone helt øverst på seierspaller i ulike mesterskap. 

Rekkefireren med 16 ventiler har en toppeffekt på 119 hestekrefter ved 14 250 rpm, og både hjelpe-/slureclutch og quickshifter er standard. Sykkelen er designet for å levere klassens beste aerodynamikk, og den sportslige utførelsen omfatter blant annet winglets for å skape downforce.

Fra CB500X til NX500

Til 2024 er Hondas oppskrift for denne sykkelen optimalisert, men den endrer seg ikke i sin essens. Sykkelen har nytt navn, og skaper med det sin egen identitet med redesignet styling, førsteklasses teknologi og en rekke detaljoppgraderinger som garantert vil fortsette reisen inn i hjertene og sinnene til europeiske førere. Vi ønsker NX500 velkommen med åpne armer.

NX betyr «New X-over», som er nøyaktig hva den nye NX500 er. Underholdende på svingete veier, moro på mindre grusveier og klar til å stå hele distansen. NX500 er en sterk og tøff eventyrer, og kommer i 2024 med ny 5-tommers TFT-skjerm i farger, nye og kraftige LED-baserte lys og over 480 kilometers rekkevidde per tank.

Nyhetene må oppleves

Om Hondas 2024 nyheter fikk deg til å lengte ekstra etter fartsfylt moro på to hjul kan du trøste deg med at modellene vil være tilgjengelig i butikk fra januar og utover. Alle nyhetene ble stilt ut på Eicma 2024, som i år gikk av stabelen i Milano. Basert på mottakelsen av nyhetene, trafikken på stand og tilbakemeldinger i etterkant kan vi konkludere med en ting – nyhetene må oppleves!


Relaterte artikler

Honda Roadshow 2024 er snart på veien!

19. april starter Honda MC Roadshow – Norges største motorsykkelturné. Her kan du teste nyhetene for 2024. Hold av datoen når vi kommer til en forhandler nær deg.

Kellox har blitt Miljøfyrtårn-sertifisert

Som importør og distributør av motoriserte fritidsprodukter tar Kellox sitt miljøansvar på alvor. For Kellox er sertifiseringen en annerkjennelse på det strukturerte arbeidet som er lagt ned, og det motiverer til å fortsette arbeidet.