Publisert

Cardo Systems lanserer PACKTALK EDGE Headset

Nye PACKTALK ‘EDGEPHONES’ parrer sømløst med den toppmoderne PACKTALK EDGE-intercomen og leverer førsteklasses mesh-kommunikasjon for praktiske bruksområder utenfor sykkelen.

Cardo Systems, den globale markedslederen innen trådløse kommunikasjonssystemer for motorsportsutøvere, har lansert et nytt headset for sin toppmoderne trådløse PACKTALK EDGE intercom. Designet for bruk utenfor motorsykkelen, parer Cardos nye PACKTALK EDGEPHONES sømløst med PACKTALK EDGE og leverer det samme førsteklasses mesh-kommunikasjonsnettverket i en hjelmfri løsning.

Cardos PACKTALK EDGEPHONES er ideelle for foreldre og trenere/instruktører og gir sanntidskommunikasjon med førere i aksjon. Med et voksende behov for å assistere de på sidelinjen, er PACKTALK EDGEPHONES komfortable å bruke og robuste nok til å tåle utendørsforhold. Designet med en Air Mount-tilkoblingsport som integrerer PACKTALK EDGE sømløst med EDGEPHONE, kan brukere enkelt bytte fra hjelm til EDGEPHONES. Når de er koblet sammen , fungerer PACKTALK EDGEPHONES på samme måte som et PACKTALK EDGE-hjelmsystem, slik at brukerne enkelt kan kommunisere effektivt innenfor et intercom-nettverk med opptil 15 personer med krystallklar førsteklasses JBL-lyd. PACKTALK EDGEPHONES har også muligheten til å pare seg med andre Cardo-enheter som bruker Bluetooth-tilkobling.

– Innføringen av våre nye PACKTALK EDGEPHONES gir den overlegne løsningen for trenere, instruktører, foreldre og produksjonsfagfolk, som trenger direkte kommunikasjon med førere eller hverandre. PACKTALK EDGEPHONES tilbyr den ultimate formfaktoren og en sømløs integrering med PACKTALK EDGE og dens mesh-nettverk.

Alon Lumbroso, administrerende direktør i Cardo Systems

Premiumfunksjoner på PACKTALK EDGEPHONES inkluderer følgende:

  • Air Mount – En sømløs magnetisk tilkoblingsport lar brukeren aktivere EDGEPHONES raskt og praktisk, eller bytte PACKTALK EDGE-enheten fra hodetelefoner til hjelm.
  • Passiv støydemping og støyfiltrering med avtakbar mikrofon – PACKTALK EDGEPHONES fjerner intuitivt uønsket bakgrunnsstøy for klar toveis kommunikasjon.
  • Kompakt sammenleggbar – Etter bruk brettes PACKTALK EDGEPHONES enkelt sammen for praktisk transport og trygg oppbevaring.
  • Vanntett for alle forhold – Med utskiftbar polstring og mikrofon kan brukere holde seg tilkoblet i alle typer terreng. PACKTALK EDGEPHONES har IP54-klassifisering som beskytter dem mot støv og vannsprut.
  • JBL-lydkvalitet – Kraftige 40 mm høyttalere med høy oppløsning, utviklet til perfeksjon av JBL-eksperter, med en forbedret musikkprosessor og tre lydprofiler.
  • To års garanti – fra datoen for originalkjøpet.

Takket være EDGEPHONES sin ergonomiske støybeskyttelse over øret vil trenere, foreldre og produksjonsfagfolk få en ren lydopplevelse mens de kommuniserer instruksjoner eller retninger til førere , noe som til slutt gir bedre selvtillit og en sikrere og mer effektiv opplevelse for førerne.

Cardo PACKTALK EDGEPHONES vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling hos forhandler fra 12. september og vil begynne å sendes til forhandlere mot slutten av september.

For mer informasjon om Cardo Systems, besøk Kellox sine nettsider eller Cardo Systems Facebook, Twitter og Instagram, og se alle de nyeste videoene på YouTube.

Om Cardo Systems

Cardo Systems leverer banebrytende kommunikasjonsenheter for grupper i bevegelse. Koble motorsykkelførere, friluftsentusiaster og eventyrsøkere til telefonen deres, musikken deres og til hverandre. Cardo lanserte verdens første Bluetooth-baserte trådløse intercom-headset for motorsykkel i 2004 og har vært ansvarlig for de fleste av bransjens innovasjoner siden den gang. Dette inkluderer introduksjonen av den første mesh-drevne intercomen, det første premium lydsystemet fra JBL, og den første stemmedrevne enheten, for å nevne noen. Cardos produkter selges i over 100 land og er verdens ledende kommunikasjonsenheter for grupper i bevegelse.


Relaterte artikler

Honda Roadshow 2024 er snart på veien!

19. april starter Honda MC Roadshow – Norges største motorsykkelturné. Her kan du teste nyhetene for 2024. Hold av datoen når vi kommer til en forhandler nær deg.

Kellox har blitt Miljøfyrtårn-sertifisert

Som importør og distributør av motoriserte fritidsprodukter tar Kellox sitt miljøansvar på alvor. For Kellox er sertifiseringen en annerkjennelse på det strukturerte arbeidet som er lagt ned, og det motiverer til å fortsette arbeidet.