Å lage mat mens båten ruller på bølgene er ikke alltid like enkelt, men av og til likevel påkrevd. I bølger motvirker du sjøsyke hos kokken med frisk luft, det vil si at byssa bør være nær døråpningen.
Maten må helst være så enkel av kokken bruker minst mulig tid over grytene – her er det altså ikke snakk om en treretters.
Et sjømåltid bør være enkelt, og helst tilberedes på forhånd. Ekstra fint er det om maten og tilbehør passer ned i en piknikkurv eller kjølebag.
Tips og råd for god smak i båt
Her er våre beste tips for et vellykket måltid til sjøs.
God tur!
Kilde: Kellox, Båtmagasinet
Relaterte
artikler
Båt og henger
Tips! Båt på henger er en smart løsning for mange som ikke har båtplass.
Tohatsu lanserer nye firetaktere med revolusjonerende design
Etter flere år med design, utvikling og testing, har den japanske produsenten ferdigstilt en ny serie med firetakts utenbordsmotorer.
– Genial hyttebåt
Rolf Nederberg byttet ut stor båt med hytte. Da startet jakten på den perfekte hyttebåten, og han ble så godt fornøyd med valget at han kjøpte samme båt – to ganger.