Å lage mat mens båten ruller på bølgene er ikke alltid like enkelt, men av og til likevel påkrevd. I bølger motvirker du sjøsyke hos kokken med frisk luft, det vil si at byssa bør være nær døråpningen.
Maten må helst være så enkel av kokken bruker minst mulig tid over grytene – her er det altså ikke snakk om en treretters.
Et sjømåltid bør være enkelt, og helst tilberedes på forhånd. Ekstra fint er det om maten og tilbehør passer ned i en piknikkurv eller kjølebag.
Tips og råd for god smak i båt
Her er våre beste tips for et vellykket måltid til sjøs.
God tur!
Kilde: Kellox, Båtmagasinet
Relaterte
artikler
Ny prototype fra Tohatsu – 4.0kW elektrisk påhengsmotor
Japans eldste produsent av utenbordsmotorer, Tohatsu Corporation, viste frem sin prototype på en 4.0kW elektrisk utenbordsmotor på Miami International Boat Show 2024.
Tohatsu Corporation og Ilmor Marine med banebrytende samarbeid innen elektrisk utenbordsteknologi
Tohatsu Corporation kunngjør et spennende samarbeid med Ilmor Marine, en anerkjent aktør innen produksjon av maritime motorer. Dette strategiske partnerskapet bringer sammen Tohatsus omfattende erfaring med Ilmors innovative ingeniørferdigheter, og markerer en historisk allianse mellom to ledende selskaper i bransjen.
Hondas første V8-motor – nye Honda Marine BF350 lansert på Genoa Boat Show
I en verdenspremiere har Honda Marine avduket sin første V8 påhengsmotor, BF350, på den store internasjonale båtmessen i Italia.