Å lage mat mens båten ruller på bølgene er ikke alltid like enkelt, men av og til likevel påkrevd. I bølger motvirker du sjøsyke hos kokken med frisk luft, det vil si at byssa bør være nær døråpningen.
Maten må helst være så enkel av kokken bruker minst mulig tid over grytene – her er det altså ikke snakk om en treretters.
Et sjømåltid bør være enkelt, og helst tilberedes på forhånd. Ekstra fint er det om maten og tilbehør passer ned i en piknikkurv eller kjølebag.
Tips og råd for god smak i båt
Her er våre beste tips for et vellykket måltid til sjøs.
God tur!
Kilde: Kellox, Båtmagasinet
Relaterte
artikler
Drømmesommer i ny båt
Eirik Bergh og familiens første sommer med ny båt ble alt de drømte om.
Finn båten som passer deg
Hva er riktig båt for deg? Om din båtdrøm er å sove i båten, dra på fiske eller kanskje en romantisk rotur, finner du gode alternativer her.
Båtprodusenten Micore og Kellox marine satser sammen
– Sammen blir vi kjempesterke, stråler Micore-eier Peter Tholérus, administrerende direktør i Kellox, Per-Anton Vinje og Linda Karlsen, salgssjef marine.