Publisert

Tohatsu Corporation og Ilmor Marine med banebrytende samarbeid innen elektrisk utenbordsteknologi

Tohatsu Corporation, den eldste produsenten av utenbordsmotorer i Japan med en historie som strekker seg mer enn hundre år tilbake i tid, er stolte av å kunne annonsere det innovative samarbeidet med Ilmor Marine. Ilmor Marine er et anerkjent navn innen produksjon av maritime motorer. Dette strategiske samarbeidet markerer et historisk partnerskap mellom to bransjeledere. Samarbeidet kombinerer Tohatsus brede erfaring innen maritim utenbordsdrift og Ilmors nyskapende ingeniørferdigheter.

Tohatsu Corporation, som ble grunnlagt i 1922, har vært ledende innenfor produksjon av utenbordsmotorer og har kontinuerlig vært med på å sette bransjestandardene ved å være dedikert til presisjon, pålitelighet og innovasjon. Selskapets lange historie har vært med på introduksjonen av banebrytende teknologi som har etablert Tohatsu som en pålitelig, global leder i den maritime industrien.

Ilmor ble grunnlagt i 1984 og har vært drivkraften bak utallige seire innenfor motorsport og triumfer innen fritidsbåtliv. Fra de kom inn i den maritime industrien i 2001 har Ilmor blitt ledende innenfor fremdriftssystemer. Motorene deres har blitt brukt i hele den maritime industrien og tilført kraft til flere ledende merkevarer som MasterCraft, Formula, Aviara og mange flere. Dette samarbeidet markerer Ilmors dedikasjon til elektrisk maritim fremdrift og tilfører deres ekspertise og lidenskap for innovasjon inn i utviklingen av elektriske produkter.

Samarbeidet mellom Tohatsu og Ilmor dreier seg om produksjon av en serie elektriske premium-produkter som vil sette en ny standard. Det første produktet i serien er en 6 kW utenbordsmotor. Denne elektriske utenbordsmotoren tilbyr integrert tilt og trim, en rund touch-skjerm for systemstyring og flere varianter av stammelengder og propellvalg.

Ved å utnytte Tohatsus arv innen maritim fremdrift og Ilmors imponerende historie innen ingeniørarbeid, er partene forpliktet til å levere produkter som kombinerer effektivitet, kraft og miljømessig bærekraft.

«Partnerskapet mellom Ilmor Engineering representerer en viktig milepæl i Tohatsus historie», sa presidenten for Tohatsu Corporation, Isami Hyuga. «Sammen tar vi fatt på en storsatsing for å introdusere en elektrisk utenbordsmotor som ikke bare oppfyller forventingene til våre lojale kunder, men også setter nye standarder for bransjen. Dette partnerskapet gjenspeiler vår dedikasjon til å utfordre grensene for innovasjon samtidig som vi forblir tro mot verdiene som har definert Tohatsu i over et århundre.»

Ilmor deler Tohatsus entusiasme rundt dette banebrytende prosjektet. «Å slå oss sammen med Tohatsu er en spennende mulighet for Ilmor å samarbeide med et selskap som deler våre verdier innen ytelse, innovasjon og miljøansvar», sa Mike Lindberg, visepresident for marineavdelingen hos Ilmor. «Sammen har vi som mål å skape produkter som ikke bare møter, men overgår forventingene til båteiere over hele verden. Sammen med hele teamet hos Ilmor deler jeg gleden over å samarbeide med Tohatsu og ser frem til hva fremtiden vil bringe for begge selskapene.»

Dette partnerskapet representerer et stort fremskritt innen utviklingen av maritim fremdriftsteknologi, ettersom begge selskapene samarbeider for å imøtekomme den økende etterspørselen etter bærekraftige og effektive båtløsninger. Dette samarbeidet er et bevis på den felles visjonen som Tohatsu Corporation og Ilmor Marine har om å forme fremtiden til maritim fremdrift.

Følg med for ytterligere oppdateringer mens Tohatsu og Ilmor samarbeider om å lansere denne spennende elektriske utenbordsmotoren på markedet, som vil kombinere tradisjon og innovasjon for å drive den maritime industrien inn i en ny æra. Produktene er planlagt lansert på det amerikanske, kanadiske og europeiske markedet i 2024.

Om Kellox og Tohatsu:

Kellox er Norges største importør av MC og MC-utstyr – og en ledende aktør innen båter og påhengsmotorer. Kellox ble grunnlagt i 1950 og er en av Norges eldste og mest anerkjente importører av motoriserte produkter til lands og til vanns. Alle våre produkter møter de høyeste krav til brukervennlighet, sikkerhet og miljø. Kellox har importert og distribuert Tohatsu påhengsmotorer til det norske markedet siden 1975, og de senere årene har vi også utvidet vår virksomhet til å inkludere distribusjon av Tohatsu i både Sverige og Danmark.


Relaterte
artikler