Publisert

Møt Micore – skjærgårdsbåtene som skiller seg ut


Micore er svenskproduserte skjærgårdsbåter med tøffe linjer og som skiller seg ut i mengden med flere praktiske detaljer.

Micores utvalg av innovative småbåter produseres i Lidköping med et tydelig miljøengasjement. Blant annet renses 90 prosent av utslippene fra fabrikken, som også har et stort fokus på mer bærekraftige materialer og samfunnsansvar i produksjonen. Verftet har full kontroll over hele byggeprosessen, og båtene er bygget for skandinaviske forhold.

Takket være utvidet produksjonskapasitet og nye, spennende modeller, satser Kellox ekstra på Micore fra og med denne sesongen.

Micore har full kontroll på egen produksjon i Lidköping, med et stort miljøengasjement.

– Micore har lenge vært anerkjent i det svenske markedet, men har ikke hatt ordentlig kapasitet til andre markeder før de fikk utvidet verftet. Nå har vi signert en distributøravtale og bygget opp et solid forhandlernettverk, forteller Marine Controller Anders Bratz hos Kellox.

Allsidige båter

Micores båter er kjent for å gi en god kjøreglede blant annet takket være lettdrevne skrog, komfortabelt interiør og høyt fokus på sikkerhet og trygghetsfølelse om bord.

Micore XW63cc ved svaberg

Micore XW63cc er en stor og åpen skjærgårdsjeep, perfekt for bading, lek og kos i skjærgården.

Modellsortimentet strekker seg fra Micore 460, en fleksibel jolle for dagsturer i skjærgården, til Micore Xw63br og Xw63cc.

Sistnevnte er en skjærgårdsjeep med midtstilt senterkonsoll, mens Xw63br er en bow rider med hel vindskjerm og egen, sosial sone i baugen. Det gir blant annet mulighet for kalesje og god vindbeskyttelse for alle passasjerer.

Begge båtene er stabile selv når du ligger stille, og har forutsigbare, men nokså lekne kjøreegenskaper. 63-modellene er beregnet for motorer fra 115 til 200 hestekrefter, og utrustes med Hondas stillegående, pålitelige og drivstofføkonomiske utenbordsmotorer.

Micore XW57sc ved brygge

Micore XW57sc er nyheten bygget på storselgeren 570cc offshore, med nytt moderne design og fantastiske sjøegenskaper.

Nyhet under seks meter

For årets sesong er Micore Xw57sc Limited Edition og Xw57br de store nyhetene fra verftet.

Dette er en stor 18-foter med god bredde på hele 2,20 meter. Båten har sitteplasser til seks personer, og er godkjent for Hondas utenbordsmotorer fra 100 til 150 hestekrefter. Det betyr at den sklir rett inn i en av de mest populære segmentene. Takket være den ikoniske, negative Micore-vindskjermen sitter alle passasjerer trygt og lunt, og sikten, selv i litt rufsete vær, blir upåklagelig.

Mann fører en Micore XW57sc Ltd edition

Micore Xw57sc Limited Edition er en av årets store nyheter.

Bow rider-utgaven har to separate stoler i fartsretning ved førerposisjonen, samt en sofa helt akter. Her kan du få to bord med koppholdere, og ved å snu stolene har du en sosial sittegruppe for fem personer. Også foran i baugen får du ytterligere sitteplasser og oppbevaringsrom.

På ekstrautstyrslisten finnes både kjøleskuff, pentry med vanntank og vannskibøyle. Denne båten vil dermed gjøre seg ypperlig for herlige og sporty utflukter i skjærgården. Med Honda 115 hk. koster båten 495.990,-.

– Micore passer for kvalitetsbevisste familier i alle aldre. De er særlig kritikerrost som dagstur- og hyttebåter, forteller Bratz.

Micore XW57sc Limited Edition interiør

Micore Xw57sc Limited Edition er bygget for allsidig bruk, med gode sjøegenskaper.

Bygger videre på suksess

I fjor lanserte Micore modellen Xw50cc, oppfølgeren til favoritten Micore Xw48sc. Skroget er det samme som den populære forgjengeren, men konsollen er sentrert, lagringsplassen større og løsningene smartere. 16-foteren har sitteplasser for fem personer, og har en stor sittegruppe i baugen med god lagringsplass og mulighet for bord. Som på flere av de andre Micore-modellene har den også en smart baugluke for tauverk og fendere, lett tilgjengelig når du har behov for det.

Micore Xw50cc er oppfølgeren til den populære favoritten Micore Xw48sc, med nye og moderne løsninger.


Relaterte
artikler